> Merkelapper til klær

Merkelapper til klær (BESTILL)

Merkelapper til klær hjelper deg å holde orden på klærne.

Merkelapper til klær

Bildet over viser mengden tøy som ble gjenglemt i løpet av et halvt år på min sønns skole. Dersom du har barn i skolen eller i barnehagen er merkelapper til klær en billig forsikring mot tap av dyre eiendeler. Merkelapper til klær er også lurt å ha for deg som har et familiemedlem på sykehjem eller omsorgsbolig. En liten bonus; du blir populær blant de ansatte på sykehjemmet når du merker alle klærne (og eiendelene) til ditt familiemedlem :-)

Strykelapper eller strykefrie navnelapper?

Når du skal sette navnelapper på klær kan du i hovedsak velge mellom to typer; strykelapper og strykefrie navnelapper. Begge har sine fordeler og ulemper. I det følgende gir vi deg en oppsummering av fordeler og ulemper, samt vår anbefaling:

Strykelapper

Fordeler:
– Limet smelter inn i tøyfibrene, og navnelappen faller aldri av.
– Tåler all slags maskinvask – opp til 90 grader.
– Rimelige (fra 99,-)

Ulemper:
– Krever litt mer tålmodighet når navnelappen skal festes, se video:

BESTILL STRYKELAPPER


Strykefrie navnelapper

Fordeler:
– Raskt å feste på klær. OBS! Må festes på vaskeanvisningen for best resultat (les artikkelen om hvordan du fester strykefrie navnelapper til klær)
– Kan kjøpes i sort/hvitt eller med fine farger

Ulemper:
– Faller raskere av. Man må ha høyde for at klistrelapper som festes på klær må byttes med ujevne mellomrom.

BESTILL STRYKEFRIE NAVNELAPPER


Vår anbefaling:

Det finnes ikke noe fasitsvar for merking av klær. Men, dersom du har et familiemedlem på sykehjem vil vi absolutt anbefale strykelapper. Siden du ikke har mulighet til å sjekke plagget når det tas ut av vaskemaskinen anbefaler vi strykelapper i denne situasjonen (lag dine strykelapper her).

Dersom du har barn i barnehagen eller i skolen, er det mer et spørsmål om hvor mye tid du ønsker å sette av til merking av klær. Synes du det er helt ok å bruke en halvtime på å stryke på navnelapper mens du ser på TV vil vi anbefale strykelapper. Om du ikke ønsker å bruke mer tid enn nødvendig på merking av klær, kan vi enkelt anbefale våre fargerike navnelapper og Flåklypa navnelapper. Disse har et kraftig lim, og våre egne tester viser at de sitter godt på i vask etter vask dersom du er nøye med å feste navnelappene på riktig måte.

 

Bestill