Merkelapper til klær, smart til merking av klær

Navnelapper til klær

Navnelapper til klær er mye billigere enn klærne de festes på, og de hjelper deg å holde orden på klærne. Bildet over (med ganske dårlig kvalitet) viser mengden tøy som ble gjenglemt i løpet av et halvt år på en skole.

Dersom du har barn som går på skole eller i barnehage er navnelapper til klær en billig forsikring mot tap av dyre eiendeler. Det samme kan man også si dersom du er pårørende til noen som bor på sykehjem, eller jobber i en bedrift som benytter uniformer. 

Strykelapper eller strykefrie navnelapper?  navnelapper til klær

Når det gjelder navnelapper til klær kan du i hovedsak velge mellom to typer; strykelapper og strykefrie navnelapper. Begge har sine fordeler og ulemper. I det følgende gir vi deg en oppsummering av fordeler og ulemper, samt vår anbefaling:

1. Strykelapper

Fordeler:

  • Limet smelter inn i tøyfibrene, og navnelappen faller aldri av.
  • Tåler all slags maskinvask – opp til 90 grader.
  • Rimelige (fra 99,-)

Ulemper:

  • Krever litt mer tålmodighet når navnelappen skal festes, se video:

2. Strykefrie navnelapper

Fordeler:

  • Raskt å feste på klær. OBS! Må festes på vaskeanvisningen for best resultat (les artikkelen om hvordan du fester strykefrie navnelapper til klær)
  • Kan kjøpes i sort/hvitt eller med fine farger

Ulemper:

  • Man må ha høyde for at strykefrie navnelapper kan falle av etter mange vask. Det er derfor viktig at de festes riktig.

Vår anbefaling:

For den tålmodige:
Dersom du har barn i barnehagen eller i skolen, er det et spørsmål om hvor mye tid du ønsker å sette av til merking av klær. Synes du det er helt ok å bruke en halvtime på å stryke på navnelapper vil vi anbefale strykelapper.

For den utålmodige:
Om du ikke ønsker å bruke mer tid enn nødvendig på merking av klær, vil vi anbefale våre selvklebende, strykefrie navnelapper. Da har du mange varianter å velge mellom. Du kan enten bestille vår bestselger, Fargerike Navnelapper, litt lenger ned på denne siden, eller se hele utvalget av våre strykefrie navnelapper her. Navnelappene har et kraftig lim, og sitter godt på i vask etter vask når du fester navnelappene på vaskeanvisningen.

For merking av klær på sykehjem:
Dersom du har et familiemedlem på sykehjem vil vi anbefale strykemerker. Siden du ikke har mulighet til å sjekke plagget når det tas ut av vaskemaskinen, anbefaler vi strykemerker i denne situasjonen.

 

Fargerike Navnelapper (vår bestselger)

1.

Skriv inn tekst

2.

Velg bilde

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr
2.

Velg bilde

3.

Velg bakgrunn

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr