> Nyheter > Navnelapper til barn

Navnelapper til barn

Navnelapper til barn – en praktisk oppfinnelse

Navnelapper til barn er først og fremst en utrolig praktisk oppfinnelse. De hjelper deg å holde orden på alt du kjøper til ditt kjære barn. Alle som har opplevd det, vet hvor bittert det er å miste et par nye vinterstøvlene – eller noe annet kostbart. Det føles veldig unødvendig. Navnelapper til barn er ikke en stor investering, og er derfor en god og billig forsikring.

Hvilke navnelapper til barn skal du velge?

Navnelapper til barn kan brukes til mer enn merking av tøy.

De fleste leverandørene av navnelapper til barn leverer to typer navnelapper. Den ene varianten er spesialutviklet for å feste på tøy og tekstiler. Limet på disse navnelappene smelter sammen med tøyfibrene når de festes med et varmt strykejern (se instruksjonsvideo). Disse navnelappene kalles strykelapper, og gir en permanent merking av plagget. Navnelappene vil ikke falle av selv om de kjøres ofte i vaskemaskin og tørketrommel. Les artikkelen navnelapper til klær.

Den andre varianten av navnelapper til barn er tradisjonelle klistrelapper. Dette er navnelapper med et kraftig lim som er utviklet for å feste på harde, glatte flater slik som matboks, drikkeflaske, termos, leker osv. Men, det er blitt stadig vanligere å feste klistrelapper på tøy og tekstiler fordi det det er enklere og raskere enn å stryke på navnelapper. Du skal da være oppmerksom på at klistrelapper som festes på tøy og tekstiler ikke har like gode heft-egenskaper som strykelapper, og vil raskere falle av plagget. Dette er ikke nødvendigvis et problem, men du bør jevnlig sjekke at navnelappene sitter fast etter vasking. Dersom du velger å bruke klistrelappene på tøy og tekstiler finnes det noen gode råd som du bør følge.

Feste klistrelapper på tøy og tekstiler:

  1. Navnelappen sitte bedre dersom du fester den på tettvevd tekstil. Eksempelvis er vaskeanvisningen et bra sted.
  2. Det er viktig at du fester lappen godt. Med det mener vi at du skal klemme limet på navnelappen godt inn i tekstilet. Dette gjør du ved å bruke tommel- og pekefinger og presse navnelappen hardt mot tekstilet. Spesielt viktig å gjøre dette i hjørnene. Press gjerne hardt i 8-10 sekunder.
  3. Vent i 12 timer med å vaske plagget.

Følger du disse rådene vil klistrelappene sitte godt fast på plagget.

Smartlapper.no har begge disse variantene av navnelapper til barn. I tillegg har Smartlapper.no utviklet helt unike skolapper som festes i hælen på barneskoen. Dermed er navnelappen lett synlig, og barna synes det er gøy å se sine egne navnelapper med et morsomt motiv i skoen, som også bidrar til at barna selv lettere kan passe på sine egne sko. Skolappen leveres med en beskyttelseshinne som forhindrer at tekst og motiv slites bort av fuktighet og friksjon (se instruksjonsvideo).

Skolapper er smarte navnelapper til barnesko

Uavhengig av hvilke varianter av navnelapper til barn du velger, er vår helt klare anbefaling å bruke navnelapper til barn. Det sparer deg for hodebry og ekstra utgifter. OG, personalet i barnehagen vil digge deg :-). Les navnelapper og barnehage og ekspertenes 10 beste tips til barnehagestart.

Av: Anders Rolland

Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.