Navnelapper til barn er noe alle småbarnsforeldre må kjøpe. Her finner du et stort utvalg med supersøte navnelapper med høy kvalitet til en god pris.

Navnelapper til barn er først og fremst en utrolig praktisk oppfinnelse. De hjelper deg å holde orden på alt du kjøper til ditt kjære barn. Alle som har opplevd det, vet hvor bittert det er å miste et par nye vinterstøvlene – eller noe annet kostbart. Det føles veldig unødvendig. Navnelapper til barn er ikke en stor investering, og er derfor en god og billig forsikring. Smartlapper har et stort utvalg av fine navnelapper til ditt barn, og du finner en oversikt over alle ved å klikke her.

 

Hvilke navnelapper til barn skal du velge?

Strykelapper

De fleste leverandørene av navnelapper til barn leverer to typer navnelapper. Den ene varianten er spesialutviklet for å feste på tøy og tekstiler, og kalles gjerne for strykemerker eller strykelapper. Limet på disse navnelappene smelter sammen med tøyfibrene når de festes med et varmt strykejern (se instruksjonsvideo). Disse navnelappene gir en permanent merking av plagget. Navnelappene vil ikke falle av selv om de kjøres ofte i vaskemaskin og tørketrommel.

Mer om: | Strykemerker | Merkelapper til klær |

 

 

Navnelapper til barn, banner

Strykefrie navnelapper / selvklebende

Den andre varianten av navnelapper til barn er såkaldte strykefrie navnelapperselvklebende navnelapper eller klistrelapper (kjært barn har mange navn). Dette er navnelapper med et lim som er utviklet for å feste på harde, glatte flater slik som matboks, drikkeflaske, termos, leker osv. Men, det er blitt stadig vanligere å feste disse på tøy og tekstiler fordi det det er enklere og raskere enn å stryke på navnelapper. Du skal da være oppmerksom på at klistrelapper som festes på tøy og tekstiler ikke har like gode heft-egenskaper som strykelapper, og vil lettere kunne falle av plagget. Det er kvaliteten på limet som avgjør hvor godt navnelappen sitter på tøy og tekstiler. Alle våre stykefrie navnelapper holder en meget høy kvalitet, og sitter godt på tøy og tekstiler dersom du følger disse enkle rådene:

Slik fester du selvklebende navnelapper til barn på tøy og tekstiler:

  1. Navnelappene sitter best dersom du fester den på tettvevd tekstil. Vi anbefaler derfor at du fester den på vaskeanvisningen.
  2. Fest lappen godt ved å klemme limet godt inn i tekstilet. Dette gjør du ved å bruke tommel- og pekefinger og presse navnelappen hardt mot tekstilet (vaskeanvisningen). Spesielt viktig å gjøre dette i hjørnene. Press gjerne hardt i 5-7 sekunder.
  3. Plagget kan brukes, men vent i 12 timer med å vaske plagget.

Følger du disse rådene vil lappene sitte godt fast på plagget.

Du finner alle våre strykefrie navnelapper her 

 

Navnelapper til sko

Vi har flere typer navnelapper til barn. I tillegg til strykelapper og strykefrie navnelapper har Smartlapper.no utviklet helt unike skolapper som festes i hælen på barneskoen. Skolappene lett synlige, og barna synes det er gøy å se sine egne navnelapper med et morsomt motiv i skoen. På den måten kan barna også selv lettere passe på sine egne sko. Skolappene leveres med en beskyttelseshinne som forhindrer at tekst og motiv slites bort av fuktighet og friksjon.

Mer om: | SkolapperVideo: slik fester du skolapper |

 

Unike merkelapper til merking av barnas sko

 

Uavhengig av hvilke navnelapper du velger, er vår helt klare anbefaling at du faktisk bruker navnelapper til barn. Det sparer deg for hodebry og ekstra utgifter. OG, personalet i barnehagen vil digge deg :-).

Les også:
| Navnelapper og barnehageEkspertenes 10 beste tips til barnehagestart |

Lag dine egne fargerike navnelapper her
(vår bestselger)

1.

Skriv inn tekst

2.

Velg bilde

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr
2.

Velg bilde

3.

Velg bakgrunn

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr

Se alle våre navnelapper