> Strykelapper

STRYKELAPPER (bestill)

Strykelapper

Strykelapper til merking av klær

Våre strykelapper er navnelapper som er spesielt utviklet for å merking av klær og tekstiler. Navnelappen festes ved hjelp av et strykejern. Når du fører strykejernet over navnelappen smelter limet på undersiden av navnelappen inn i tøyfibrene. Når limet størkner lages det små “haker” inn i tøyfibrene. Du kan se for deg hundrevis av bittesmå fiskekroker mellom navnelappen og klesplagget. Når strykelapper er festet riktig tåler de vask etter vask i mange år uten å falle av.

Lag dine egne navnelapper til klær

Slik fester du strykelapper: 

  1. Ta av en navnelapp fra arket, og plasser den på ønsket sted på tekstilet du skal merke.
  2. Legg det medfølgende silikonpapiret over strykelappen. (Dersom du mister silikonpapiret kan du bruke vanlig bakepapir, men ikke matpapir).
  3. Sett strykejernet ditt på maks temperatur. OBS! Husk å skru av dampen!
  4. Press strykejernet over strykelappen med rolige bevegelser i ca. 7-10 sekunder, og ta deretter silikonpapiret forsiktig av. Press gjerne litt med en finger for å presse limet ekstra godt ned i fibrene. MEN, vær varsom – det er varmt. Plagget bør ikke kjøres i vaskemaskinen de første 12 timene.

Silikonpapiret er ser ut som bakepapir, og er ca. 10 x 7 cm stort, og leveres i samme konvolutt som navnelappene. Silikonpapiret har flere funksjoner. Blant annet sørger det for at du ikke får lim på ditt strykejern. Det kan komme litt lim ut på siden av navnelappen når du klemmer et varmt strykejern over navnelappen.

Tips til å fjerne strykelapper:

Dersom lillebror eller lillesøster skal overta et plagg, eller du skal gi bort et plagg kan det være behov for å fjerne den gamle strykelappen. Da har vi et tips. Legg et kaffefilter (ja, faktisk) over strykelappen, og før et varmt strykejern over kaffefilteret. Da smelter limet igjen, og deler av limet vil normalt feste seg til kaffefilteret, og det blir enkelt å fjerne navnelappen. Lykke til!

 

Priser fra kr 99,-. Se prisoversikten her.

Bestill