1. Skriv din tekst

Hjertelapper

Designet av Fam Irvoll

“For meg er det viktig at navnelappen er kul”

– Fam Irvoll

2. Kontroller og legg i handlerkurv

Pris: 199,-
Totalt 60 stk. hjertelapper. Gratis og lynrask frakt!

Du mottar tre ark med den teksten du valgte over. Totalt 60 hjertelapper i ulike størrelser.

Så store er hjertelappene

Navnelapper formet som hjerter, designet av Fam Irvoll

Pakken inneholder tre ark med 20 hjertelapper på hvert ark – totalt 60 stk. Noen ganger trenger man store navnelapper, og andre ganger små navnelapper. Derfor inneholder pakken hjertelapper i forskjellige størrelser.

Navnelapper formet som hjerter

Våre navnelapper formet som hjerter er designet av Fam Irvoll. Irvoll er en kjent norsk designer og moteskaper som har høstet betydelig internasjonal anerkjennelse i sitt arbeid. På kundelisten har hun blant annet Lady Gaga, Beyonce, Rihanna, Katy Perry, Tyra Banks – og Smartlapper. Det er ingen overdrivelse å si at vi ble begeistret da Fam ønsket å jobbe med oss.

For meg er det viktig at navnelappen er kul” – Fam Irvoll

Fam Irvoll har designet navnelapper formet som hjerter for Smartlapper

Foto: Andr De Young

Vi i Smartlapper er selvfølgelig veldig stolt over og glad for at du hadde lyst til å hjelpe oss med å gi liv til våre nye navnelapper formet som hjerter. Kan du si litt om hvordan du gikk frem og hva hun tenkte i arbeidsprosessen?
 
– Jeg tok utgangspunktet i hjerteformen og tenkte at jeg ønsket å kombinere den med dyreprint eller dyr for det er noe begge mine barn elsker å gå med. Ba jentene mine nevne de dyrene de liker alle best og det ble utgangspunket for designet mitt.
 
 
Det er kanskje litt rart å spørre en designer om dette, men hvor viktig tror du designet på navnelappene er når småbarnsforeldre kjøper navnelapper til sine barn?
 
– Jeg kan bare snakke for meg selv, men for meg er det viktig at navnelappen er kul og har farger som vi liker kombinert. Kan se for meg at det flere som tenker likt der. Når man skal kjøpe navnelapper, så er det jo bra at det er en lapp som det er lagt litt kjærlighet i.
 
 
Du er selv småbarnsmor. Er det barna som bestemmer designet på navnelappene du kjøper, eller er det mor som tar den avgjørelsen?
 
– Til nå er det kun jeg som har bestemt, men kjenner jo jentene mine og vet hva de liker og ikke liker, så har bestemt i deres ånd.
 

Mer om Fam Irvoll: gå til hennes hjemmeside eller les på Wikipedia
 

Slik bruker du navnelapper formet som hjerter

Hjertelappene er selvklebende og kan brukes til å merke eiendeler. F.eks. drikkeflasker, matbokser, leker, sekker og klær. Lappene festes enkelt. Ta en lapp av arket, og klem det fast på det du ønsker å merke. Pass på at området er helt rent og tørt før du fester hjertelappen. 

Når du skal feste hjertelapper på klær anbefaler vi at du bruker en av de minste hjertelappene, og fester dem på vaskeanvisningen.

Se flere navnelapper