Smarte tips om bruk av navnelapper

Smarte tips og inspirasjon til bruk av navnelapper

På denne presenteres smarte tips som kan være nyttige for deg. Navnelapper kan nemlig brukes til mer enn å merke drikkeflasker og klær. 

 

Navnelapper ved allergier

Har ditt barn nøtteallergi, eller en annen allergi? Skriv det på navnelappene sammen med navn og telefonnummer.

 

Fjerning av strykemerker

Har du noen gang forsøkt å ta av strykelapper / strykemerker? Det er vanskelig! Her er et veldig smart tips: Finn frem et kaffefilter og strykejernet ditt (ja, faktisk). Legg kaffefilteret over navnelappen, og bruk før det varme strykejernet over kaffefilteret i ca. 10 sekunder. Da vil limet på navnelappen smelte igjen, og deler av limet vil normalt feste seg til kaffefilteret. Da er det bare å løfte kaffefilteret. Voila!

 

Merking av leker, ski osv

Skidag, ha-med-dag, lekedag i skogen osv. Sett selvklebende navnelapper på akebrett, ski og skistaver, lekebamsen og lekebilen, trehjulssykkelen, sparkesykkelen, sykkelhjelmen osv osv. Les også våre tips om merking av klær.

 

Navnelapper på verktøy

Sett navnelapper på verktøy, så husker kanskje naboen å levere tilbake alt han låner…

 

Når ting går i arv

Smartlappene sitter godt fast til underlaget de er festet til (og det er jo bra;). I stedet for å forsøke å ta av gamle navnelapper når ting går i arv (ref kaffefilter-metoden) kan du også sette en nye klistrelapper over den gamle – mye enklere og mye raskere!

 

Skolapper

Her er et av våre favoritt smarte tips, og bakgrunnen til at Smartlapper i det hele tatt eksisterer (Les hvorfor). Merking av sko kan være litt vrient. Vanlige navnelapper kan være vanskelige å se under pløsen, og ser sjelden bra ut når de festes utenpå skoen. Vi har utviklet helt unike skolapper som festes i hælen på skoen. Godt synlig for både barn og voksne når skoen er av foten (når man trenger å se navnelappen). Skolappene leveres med en gjennomsiktig beskyttelseshinne som enkelt festes over skolappen. På den måten sørger vi for at hverken teksten eller ikonet noen sinne slites vekk som følge av aktive barneføtter. Genialt – om vi skal si det selv 🙂