Aktuelt på Smartlapper.no

Aktuelt på Smartlapper.no

Hva er Black Friday – egentlig? Vi har skrevet en liten artikkel om historien bak Black Friday, og samlet noen fun facts. Visste du f.eks. at 12% av Amerikanere er påvirket av alkolhol når de handler på Black Friday?

Visste du at Smartlapper av og til tilbyr gratis navnelapper? Registrer deg, så får du en melding ved neste kampanje. 

Gruer du deg til ditt barn skal starte i barnehagen? Det er helt normalt og naturlig. Vi har skrevet en artikkel om barnehagestart som mange har hatt glede av. 

For oss i Smartlapper er rask levering en selvfølge. Navnelapper som bestilles før kl. 13:00 produseres og postlegges samme dag . 

Det presenteres mange tester av navnelapper. Men, kan du egentlig stole på testresultatene – er de objektive? Les vår tips om hvordan du bør lese testene. 

100% fornøyd garanti! Dersom du ikke blir 100% fornøyd med dine navnelapper gir vi deg pengene tilbake, eller du får nye navnelapper – om du heller ønsker det!

Når du handler på smartlapper får du alltid gratis frakt. Det tilkommer ikke noe ekstra på slutten i handlevognen. Det synes vi bare er irriterende.

Cherrox støvler er geniale når det regner. Støvlene har en lang tradisjon og en stolt norsk industrihistorie. tradisjon. Du leser historien her. 

Har du noen gang lurt på hvorfor vi egentlig feirer farsdag? Første farsdag ble feiret i 1910. I denne artikkelen kan du lese hele historien bak farsdag. 

Nå får du en rabattkode på navnelapper som gir deg 10% rabatt på alle navnelapper du kjøper på Smartlapper.no.