navnelapper og barnehage

Navnelapper i barnehage gir voksne mer tid til barna

Navnelapper og barnehage er to ord som henger nøye sammen. Om du ikke har hatt ditt første barn i barnehage enda er du antagelig lykkelig uvitende om hvor «hot» tema navnelapper er i barnehagen.

Det er bare å forberede seg. Men, det er gode grunner til at barnehagen gjentar at du må merke ALT som tilhører ditt barn – FØR barnet starter i barnehage.

Mye å holde styr på

En avdeling i en barnehage består typisk av 18 – 20 barn som elsker å utforske hvilke skatter som skjuler seg i bunn av søledammen. Barn som stadig setter verdensrekorder i akebakken, i husken eller på sparkesykkelen. Det er også barn som har mange like eiendeler. I en avdeling hadde f.eks. 2/3 av barna identiske mørkeblå Reima votter! (Jeg er en navnelapp nerd – og har talt). Det samme kan sies om vinterstøvler, Cherox, drikkeflasker, matbokser og mange andre produkter. Mange barn har like ting.

I den aktuelle barnehagen er det 7 avdelinger, og 4 av dem deler det samme uteområde. For å finne den skjulte skatten i bunn av søledammen må man jo ta av seg vottene. Du skjønner poenget. Uten navnelapper er det mye større sannsynlighet for at man mister ting.
| Mer om merkelapper til klær |

 

navnelapper og barnehage

 

Tenk på de som jobber i barnehagen

Vi vil også slå et slag for de som jobber i barnehage. Vi synes ikke det er riktig at de ansatte skal bruke masse tid på å sortere våte votter uten merkelapper. Vi ønsker at de som jobber i barnehagen skal bruke all sin tid på barna. Gi dem et godt pedagogisk tilbud, være med i leken, stimulere til kreativitet. Det kan virke litt rart å tenke på, men faktum er at de som jobber i barnehagen bruker mye tid på å lete etter eiendeler, finne ut hvilken avdeling eiendelen tilhører, og hvilket barn som er rette eier. Dette er bortkastet tid hvor løsningen egentlig er veldig enkel: navnelapper og barnehage = sant 🙂
| Mer om navnelapper til barn |

 

Lag dine egne fargerike navnelapper her (vår bestselger):

1.

Skriv inn tekst

2.

Velg bilde

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr
2.

Velg bilde

3.

Velg bakgrunn

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr