> Navnelapper og barnehage

Navnelapper og barnehage

Navnelapper og barnehage er to ord som henger nøye sammen. Om du ikke har hatt ditt første barn i barnehage enda er du antagelig lykkelig uvitende om hvor «hot» tema navnelapper er i barnehage. Det er bare å forberede seg. Men, det er gode grunner til at barnehagen gjentar til det kjedsommelige at du må skaffe deg navnelapper og merke ALT som tilhører ditt barn – FØR barnet starter i barnehage. Få konkrete tips om hvilke navnelapper du bør kjøpe i artikkelen navnelapper til barn.

Navnelapper + barnehage = mer tid til barna

En avdeling i en barnehage består typisk av 18 – 20 barn som elsker å utforske hvilke skatter som skjuler seg i bunn av søledammen. Barn som stadig setter verdensrekorder i akebakken, i husken eller på sparkesykkelen. Det er også barn som har mange like eiendeler. I avdelingen til min sønn har f.eks. 2/3 av barna identiske mørkeblå Reima votter! (Jeg er en navnelapp nerd – og har talt). Det er for så vidt ikke så underlig. Vi har testet flere merker, og finner Reima overlegne andre merker (nei, er ikke sponset :). Det samme kan sies om vinterstøvler, Cherox, drikkeflasker, matbokser og mange andre produkter. Mange barn har like ting.

Navnelapper barnehage, Like barn har like klær

I min sønns barnehage er det 7 avdelinger, hvorav 4 av dem deler det samme uteområde. For å finne den skjulte skatten i bunn av søledammen må man jo ta av seg vottene. Du skjønner poenget. Uten navnelapper er det mye større sannsynlighet for at du mister ting. Les mer om navnelapper til klær.

MEN, jeg vil også slå et slag for de som jobber i barnehage. Jeg synes ikke det er riktig at de ansatte skal bruke masse tid på å sortere våte votter uten navnelapper. Jeg ønsker at de som jobber i barnehage skal bruke all sin tid på våre barn. Gi dem et godt pedagogisk tilbud, være med i leken, stimulere til kreativitet. Det kan kanskje synes litt overdramatiserende, men faktum er at de som jobber i barnehage – i hvert fall i vår barnehage – bruker mye tid på å lete etter eiendeler, finne ut hvilken avdeling eiendelen tilhører, og hvilket barn som er rette eier. Dette er bortkastet tid hvor løsningen er latterlig enkel – navnelapper :-)

Gratis navnelapper til barnehager

Smartlapper.no selger navnelapper (klistrelapper, strykelapper og skolapper) til gode priser. Men, vi gjør mer enn det. Vi hjelper også de som jobber i barnehage. Enhver barnehage eller barnehageavdeling har egne (stramme) budsjetter som skal dekke innkjøp leker og utstyr til barna. På samme måte som du ikke ønsker å miste ditt barns eiendeler, ønsker heller ikke barnehagen å miste sine ting. Smartlapper.no tilbyr derfor et sett med gratis navnelapper til din barnehage (uansett hvor du bor i Norge). Dette er navnelapper (klistrelapper) som barnehagen kan feste på sine egne leker og eiendeler, slik at barna får glede av dem lenger. Her kan barnehagen enkelt bestille gratis navnelapper. Og – når vi sier gratis, så mener vi helt gratis. Ingen frakt, ingen gebyrer. Gratis.

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å tipse din barnehage om tilbudet om gratis navnelapper. Dette er vi stolte av :-)

PS! Få med deg ekspertenes 10 beste tips til barnehagestart

Navnelapper barnehage

Stay tuned!

 

Av: Anders Rolland

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.