Lag dine merkelapper her:

1.

Skriv inn tekst

2.

Velg bilde

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr
2.

Velg bilde

3.

Velg bakgrunn

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr

 

Snarvei til andre merkelapper: 

Merkelapper er et must

Merkelapper er en billig forsikring mot tap av kostbare eiendeler. Velg blant våre søte og kule lapper som ikke faller av i vask. Lappene kan brukes til alle formål, enten du trenger navnelapper til barnehagen, eller påfyll i hverdagen. Vi har en raus 100% fornøyd garanti som innebærer at du får pengene tilbake dersom du ikke blir fornøyd, og en kundeservice som står klar til å hjelpe deg.

 

Merkelapper gjør hverdagen litt enklere.

Kan merkelapper gjør hverdagen enklere? Ja! Med små barn i huset kan livet bli ganske travelt. Det er mye som må planlegges og passes på – hele tiden. Du må ha kontroll på barnehagestart, turer i barnehagen og skolen, aktiviteter på dag- og kveldstid, besøk hos venner og venninner osv. Alle aktiviteter krever planlegging. I løpet av en vanlig uke det mye å holde styr på. Luer, drikkeflasker, jakker, matbokser, sekker, sokker, leker, akebrett, kjoler, bukser, støvler og sko… og så videre. Dersom du fester en merkelapp på eiendelene blir det enklere å holde styr på alle tingene. Både for deg, og for de som passer barnet ditt på dagtid.

Barn er opptatt av å leke, og bra er det. De forskjellige aktivitetene flyter i hverandre, og oppmerksomheten på lekebilen eller akebrettet forsvinner relativt raskt når en annen lek eller aktivitet er mer spennende. Da blir ofte eiendelene liggende igjen der den ene leken sluttet. Man kan si at dette ikke er så stort problem i barnehagen, fordi barna er på et avgrenset område, og de voksne har kontroll. Men, da skal du vite at de som jobber i barnehagen blir veldig glad når du merker absolutt alle eiendeler – selv sokker. Da bruker de voksne mer tid på barna (som vi jo gjerne vil), og mindre tid på å lete etter og sortere eiendeler. Derfor er det lurt å bruke navnelapper i barnehagen.

Merkelapper som ikke faller av er viktig

Det er lite som er så irriterende som når merkelapper faller av i vask. Derfor har vi gjennomført mange tester av forskjellige typer materiale, og kan tilby lapper som kan brukes på alt – inkludert til merking av klær og tekstiler uten at de faller av i vask. Materialet har høy fleksibilitet og et kraftig lim. Når du skal feste strykefrie navnelapper på tøy og tekstiler er det viktig at du fester den på vaskeanvisningen til klesplagget. Klem lappen godt inn i tøyfibrene ved å bruke tommel og pekefinger. Hold noen sekunder. Dette er spesielt viktig i hjørnene. Du bør også vente 12 timer med å vaske plagget. På den måten sørger du for at merkingen ikke faller av i vask. Disse produktene egner seg godt til merking av klær:

 

Når pris er viktigst

Om du er på jakt etter billige navnelapper som raskt og enkelt gjør jobben for deg bør du velge våre tradisjonelle navnelapper i sort/hvit. Du får mest navnelapper for pengene om du velger vår “Familiepakke” som gir deg hele 264 lapper for kun 198,- kroner (bestilles her). Familiepakken er én av våre Smarte Pakker, og inneholder både klistrelapper, strykelapper og skolapper.  Sjekk vår komplette liste: prisoversikt navnelapper.

 

Strykefrie merkelapper     Strykefrie navnelapper

Ikke alle ønsker å bruke tid på å feste lappene med strykejern. Da er det fint at det finnes et godt alternativ. Strykefrie navnelapper er, som navnet tilsier, merkelapper som kan festes uten strykejern. De har et kraftig lim som egner seg like godt til merking av matbokser, drikkeflasker, skolesekker, bøker, leker osv. som til merking av klær som kjoler, bukser, gensere, luer, votter… og så videre.

 

Skolapper    Skolapper til merking av sko

Våre unike skolapper gjør det enkelt å merke alletyper sko. Skolappene er formet som en halvmåne, og plasseres i hælen på skoen. OBS! Aktive barneføtter gir høy fuktighet og høy friksjon i skoene, og skolappene leveres derfor med en ekstra beskyttelseshinne som du enkelt fester over skolappen før du plasserer den ned i skoen. Dersom dette ikke gjøres vil du oppleve at teksten og motivet slites vekk. Skolappene har et kraftig lim. Fester du de riktig har du merkelapper som aldri faller av og en tekst som ikke slites vekk. Slik fester du skolapper:

 

Strykemerker / strykelapper Strykelapper til merking av klær

Våre strykemerker er suverene til å feste merkelapper på klær og tekstiler. Det tar litt lenger tid å feste på klærne, men sitter til gjengjeld som smeltet til plagget – bokstavlig talt. Strykemerkene festes, som navnet tilsier, med et strykejern (se hvordan i denne videoen). Når man fester navnelappen med et strykejern smelter limet inn i tøyfibrene, og lager hundrevis av bittesmå “fiskekroker” som hekter seg fast til tøyfibrene. Strykelappene faller aldri av! Men, vi har et triks for hvordan du kan fjerne lappen dersom plagget går i arv, eller gis bort. Du finner tipset på en egen side om strykemerker. Dette produktet er spesielt godt egnet til å bruke til merking av sokker, strikkede gensere og andre plagg med store eller fleksible masker. Strykelappene leveres med sort tekst på hvit bakgrunn og kan enkelt bestilles her.

 

Få eller mange merkelapper?

Noen ganger trenger du ikke hundrevis av lapper. Du trenger kun et lite antall, eller kanskje du ikke skal ha navnelapper til barn, men skal bruke dem til å merke noe helt annet, for eksempel på verktøy? Da er det fint å kunne kjøpe et lite antall. Vi gir deg mulighet til å kjøpe 42 selvklebende klistrelapper eller 42 strykelapper til kun kr. 99,- inkl. frakt. Velg få eller mange – du bestemmer. Bestilles her: navnelapper i sort/hvit.

 

Test av navnelapper

Med ujevne mellomrom gjøres det test av navnelapper som presenters i nettaviser og ulike medier. Men, kan du stole på testresultatene – les hva vi mener om saken.