Andre produkter:

Navnelapper til riktig pris – klistrelapper og strykemerker

Kule mønstre barna vil elske. Fra 99,- kroner. Fri frakt. Navnelapper er smart merking av klær, sko og andre eiendeler til både store og små barn. Vi tilbyr navnelapper av god kvalitet til riktig pris. Vi liker å si at navnelapper er en billig forsikring som hjelper deg å få tilbake tingene etter utlån eller når ting glemmes igjen. Billige, robuste navnelapper med spennende mønster og design er smart for foreldrene og kult for barna. Akkurat nå får du de ikoniske Flåklypa-figurene som navnelapper. Smartlapper har levert millioner av navnelapper siden starten i 2012. Vi har VG som største eier, og samarbeider tett med Familieklubben.no.

Når ting går i arv

Smartlappene sitter godt fast til underlaget de er festet til (det er det som gjør dem så bra;). I stedet for å forsøke å ta av gamle navnelapper når ting går i arv anbefaler vi heller å sette en ny klistrelapp over den gamle – mye enklere og mye raskere! Nye strykelapper må festes til et tekstil.

Verktøylapper

Sett smartlapper på alt verktøyet, så husker kanskje naboen å levere tilbake alt det han låner…

Se flere smarte tips her.

Navnelapper ved nøtteallergi

Har barnet ditt nøtteallergi eller en annen allergi? Skriv det på Smartlappene sammen med navn og telefonummer.

Se flere smarte tips her.

Navnelapper til sko

Endelig finnes det også en god løsning for merking av sko. Våre smarte skolapper festes enkelt og greit i sålen under hælen.

Se flere smarte tips her.

Visste du at?

Du støtter Unicef hver gang du kjøper våre navnelapper.

Les mer

Navnelapper og merkelapper

Foreldre med barn i barnehage kjenner behovet for å merke ting. Votter forsvinner, gensere blir forlagt og matbokser er stadig borte når minstemann skal hentes. Da blir livet langt enklere når alt er skikkelig merket.

Smartlapper fikk terningkast fem i foreldre.no sin navnelapp-test. Våre navnelapper er robuste og tåler mange vask, uansett om de klistres eller strykes på plagg.

Navnelapper for alle

Navnelapper er ikke bare for barnehagebarn, selv om det er greit å få navn på dyre utedresser og vinterstøvler. Hva med de større barna, som glemmer igjen mobiltelefoner og nettbrett hos vennene sine?

La oss heller ikke glemme de voksne. Fikk du noen gang tilbake den hammeren du lånte til naboen i fjor? Eller hva med sagen som en bekjent fikk bruke da han pusset opp huset?

Navnelapper er en billig forsikring og påminnelse om å få tilbake tingene dine.

Strykefrie navnelapper

Mange ønsker å merke eiendelene sine med navnelapper uten å måtte finne frem strykejernet. Smartlapper tilbyr strykefrie navnelapper både med mange fine farger, og i sort/hvit. Vi har også satt sammen en egen strykefri pakke bestående av sort/hvit lapper der du får 126 navnelapper og 12 skolapper til kun 149,- kroner.

Strykemerker

Strykemerker holder i årevis. Varmen fra strykejernet gjør at limet på navnelappen smelter og fester seg inn i fibrene til klærne. Du får ikke noen bedre sammenføyning enn det. Er spesielt godt egnet som merkelapper til klær.

Strykelapper er navnelapper til under 100 kroner!

Skolapper

Sko stiller helt spesielle krav til navnelappene. Det er et røft miljø der inne i skoene, med trykk, gnisninger og fukt. Ordinære papirlapper må gi tapt under slike forhold. Vi er den eneste leverandøren i Norge som har tatt tak i denne utfordringen, og kan tilby navnelapper som er spesialtilpasset sko.

Fasongen på navnelappene passer perfekt inn i hælen på enhver barnesko. Hemmeligheten bak den langlivede navnelappen er gjennomsiktig beskyttelsesfilm over merkelappen. Resultatet er en navnelapp som tåler å bli tråkket på, selv i gjennombløte barnestøvler.

Merkelapper av høy kvalitet

Selv etter titalls vask holder våre navnelapper seg like fine. Det er fordi vi setter kvalitet like høyt som lave priser. Når det gjelder navnelapper kan du faktisk få både i pose og sekk.

Gratis frakt

Du behøver ikke å vente til at du skal fullføre kjøpet med å finne ut av fraktprisen. Den er nemlig allerede inkludert i prisen. Kostnaden per pakke med navnelapper er alt du trenger å tenke på.

Rask levering

Nevnte vi at navnelappene blir levert på rekordtid? Hvis du bestiller før klokken 14 sendes pakken allerede samme dag.

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg! Send en e-post til kundeservice@smartlapper.no hvis du har noen spørsmål. Hastesaker behandles mest effektivt på telefon 66 90 69 66.