> Skolapper

SKOLAPPER (bestill)

Skolapper som navnelapper

Skolapper: navnelapper designet for merking av sko

Navnelapper til sko er rett og slett genialt, og noe alle småbarnsforeldre bør ha. Lappene er spesielt utviklet til å passe perfekt i hælen på skosålen, og gjør det lett for både barn og voksne og se hvem som eier skoene. Lappene leveres med en tynn, gjennomsiktig beskyttelsesfilm som sørger for at tekst og motiv aldri slites vekk.

Våre navnelapper til barnesko har gjort hverdagen enklere for tusenvis av småbarnsforeldre og barnehageansatte rundt om i landet. Når barn kommer inn etter å ha lekt ute, sparker de gjerne av seg skoene i en stor haug. Det er ikke alltid lett å finne ut hvilke sko som tilhører hvilket barn. Med skolapper unngår du forveksling eller tap av sko.

Våre skolapper har et kraftig lim som sitter godt i alle slags sko, selv i varme, våte vintersko og i gummistøvler med tykke ullsåler.

Slik fester du skolapper:


Navnelappene til sko er 30 x 24 mm store og formet som en halvmåne. Det betyr at de passer godt både i voksne sko og i små barnesko. Velg et av våre mange morsomme motiver og skriv inntil tre linjer tekst. Lag dine egne skolapper her.

Vi håper naturligvis du ønsker å kjøpe våre smarte navnelapper til sko, og vi ønsker deg velkommen som kunde. I tillegg til navnelapper med god kvalitet kan vi også tilby:

  • 100% fornøyd garanti – fornøyd, eller pengene tilbake
  • Rask levering. Bestillinger foretatt før kl. 13:00 på hverdager postlegges samme dag
  • Gratis frakt
  • 1% av din bestilling sender vi videre til UNICEF. Les mer

 

Bestill