Her finner du svar på ofte stilte spørsmål vi mottar til vår kundeservice. Tips oss gjerne hvis du mener vi burde legge inn flere eller andre spørsmål og svar.

Hva koster navnelapper?

Navnelapper fra Smartlapper koster fra kr. 99,- kroner. For en fullstendig oversikt, gå til vår prisoversikt navnelapper side.

Vi har alltid gratis frakt. 

 1. Ta av en gjennomsiktig beskyttelseshinne (som har samme form som skolappen).
 2. Fest beskyttelseshinnen over en av skolappene mens skolappen fremdeles sitter på produktarket. Klem ut eventuelle luftbobler.
 3. Ta deretter skolappen av produktarket og fest skolappen i hælen på skoen du ønsker å merke. Ta gjerne sålen ut av skoen om mulig. Pass på å klemme limet på skolappen godt ned i sålen. Skolappen har et meget godt lim, og fester til alle slags såler.

Les mer om skolapper.

 

 1. Ta en strykelapp av fra det gjennomsiktige underlaget, og plasser strykelappen på ønsket sted på tekstilet du skal merke. Legg det medfølgende silikonpapiret over strykelappen. (Dersom du mister silikonpapiret kan du bruke vanlig bakepapir, men ikke matpapir).
 2. Sett strykejernet ditt på maks temperatur. OBS! Husk å skru av dampen!
 3. Press strykejernet over strykelappen med rolige bevegelser i ca. 7-10 sekunder, og ta deretter silikonpapiret forsiktig av. Press gjerne litt med en finger på strykelappen for å presse limet ekstra godt ned i fibrene. MEN, vær varsom – det er varmt. Plagget bør ikke kjøres i vaskemaskinen de første 12 timene.

Les mer om strykelapper / strykemerker

 1. Pass på at gjenstanden du skal feste klistrelappen til er fri for smuss og fett. Merk at nye matbokser ofte har et tynt fettlag utenpå. Vask derfor over med Zalo eller lignende og tørk godt av.
 2. Ta av klistrelappen fra arket (det hvite arket), og fest lappen på ønsket sted.
 3. Press ut eventuelle luftbobler. Gjenstanden bør ikke kjøres i oppvaskmaskinen de første 12 timene.

Les mer om selvklebende strykefrie navnelapper.

Når du skal feste selvklebende navnelapper på tøy og tekstiler er det viktig at du fester navnelappen på plaggets vaskeanvisningen. Klem navnelappen godt inn i tøyfibrene ved å bruke tommel og pekefinger. Dette er spesielt viktig i hjørnene på navnelappen. Du bør også vente 12 timer med å vaske plagget etter at navnelappen er festet.

Les mer om selvklebende strykefrie navnelapper.

Bestiller du innen klokken 13.00 på hverdager, produseres og postlegges Smartlappene dine samme dag. Bestiller du etter klokken 13.00 eller på lørdag, søndag eller helligdag, postlegger vi påfølgende hverdag. Posten skal normalt levere Smartlappene hjem til deg 1 til 2 dager etter postlegging, men erfaringsmessig kan det ta 1-2 dager ekstra noen steder i landet.

Av og til deler vi ut gratis navnelapper i samarbeid med VG eller andre samarbeidspartnere. Ved slike kampanjer kan leveringstiden bli opp mot en uke pga stor pågang.

Ja, som første og eneste leverandør av navnelapper i Norge gir vi pengene tilbake til deg dersom du i løpet av de første 100 dagene etter kjøpet ikke er fornøyd med Smartlappene. Pengene settes i sin helhet inn på samme konto som ble brukt ved betaling av Smartlappene. Smartlapper.no forbeholder seg retten til å be om å få tilsendt restopplaget du har av Smartlapper slik at vi kan undersøke hva som er galt med dine Smartlapper.

Les mer om vår navnelapp garanti.

Smartlapper benytter rabattkoder når vi gjennomfører rabatt-kampanjer. Rabattkoder offentliggjøres gjennom våre nyhetsbrev. Sørg derfor for å motta våre nyhetsbrev ved å melde deg på her: Ja. Våre navnelapper tåler røff bruk.
Strykelappene tåler opp til 90 grader i oppvask- og vaskemaskin og kan kjøres i tørketrommel. Du kan også sende plagget til rens uten å være redd for at Smartlappen faller av.

De strykefrie navnelappene tåler opp 60 grader i vaskemaskinen, og kan kjøres i tørketrommel og oppvaskmaskin. Pass på å feste de selvklebende navnelappene på vaskeanvisningen, som beskrevet her.

Navnelappene kan også festes på utstyr som brukes i microbølgeovn, og tåler også å bli kokt i vann (sterilisering) uten å falle av.

På smartlapper.no kan du betale med:

 1. Vipps. Dnb sin betalingsløsning. Enkel og rask betaling via mobil-appen. Ingen avgift.
 2. Faktura. Administreres av AfterPay / Arvato. Det betyr at dersom du ikke betaler i tide vil du motta purring fra Arvato, og at du må kontakte AfterPay kundeservice dersom du har spørsmål til din faktura. Kontaktinformasjon til AfterPay kundeservice er: tlf: 22 87 89 30 / e-post: [email protected]
 3. Visa / MasterCard. Betalingsløsningen leveres av Stripe.

Det er ingen gebyr uansett hvilken betalingsmetode du benytter. Smartlapper.no får aldri tilgang til dine sensitive betalingsopplysninger, uansett hvilken betalingsløsning du velger.

Alle navnelapper unntatt Minilapper og Hjertelapper: Du kan skrive opp til 18 bokstaver / karakterer på hver av de tre linjene. Du kan selv velge om du skal skrive på en, to eller tre linjer. 

Minilapper: Våre minilapper er mindre og inneholder en linje med tekst. Her er det plass til totalt 12 bokstaver / karakterer.

Hjertelapper: Våre navnelapper formet som hjerter inneholder to linjer med tekst som du kan skrive opptil 18 bokstaver / karakterer på hver linje. 

Teksten midtstilles automatisk for pent resultat, og teksten størrelse endres automatisk med antall karakterer. 

Dersom du velger å ikke ha med bilde / ikon på navnelappene vil teksten automatisk bli litt større.

For best mulig lesbarhet anbefaler vi at du skriver telefonnummer med mellomrom, f.eks. «66 90 69 66» i stredet for «66906966».