Her er en liste over alle våre strykefrie navnelapper:

Eksklusive navnelapper

Design: Camilla Rørvik

Hjertelapper

Design: Fam Irvoll

Med søte dyreprint

Design: M. Sjuak

Strykefrie navnelapper – Slik bruker du strykefrie navnelapper

Strykefrie navnelapper kan du feste direkte på en flate uten å ta i bruke hjelpemidler. Du må for eksempel bruke et strykejern når du skal feste strykelapper fordi de festes ved varmepåføring. Dette slipper du med strykefrie navnelapper. Man kan derfor si at strykefrie navnelapper er som vanlige klistremerker, men med et mye kraftigere lim slik at de skal feste seg godt til både klær og eiendeler.

 

Er det forskjell fra leverandør til leverandør?

Visuelt er det store forskjeller på navnelappene du kan kjøpe i Norge i dag. Dersom ditt barn ha Kaptein Sabeltann Navnelapper, eller merkelapper formet som hjerter må du kjøpe det her på Smartlapper, siden ingen andre tilbyr disse produktene. Ut over det er knives de ulike leverandørene om å lage navnelapper med et design som faller mest mulig i din smak. Kvaliteten på materialet og varierer også. Mer om det i neste punkt. 

 

Limet avgjør kvaliteten på dine strykefrie navnelapper

Det kan være relativt stor forskjell på kvaliteten på limet. Dersom navnelappen har lim av dårlig kvalitet faller den raskere av i vask. Når det gjennomføres objektive navnelapper tester, er navnelappens evne til å feste seg til underlaget en viktig faktor.

Vi har brukt mye energi på å teste forskjellige materialer, og har valgt et veldig bra materiale som er både fleksibelt og har et kraftig lim som sitter godt til underlaget. Våre egne tester viser at navnelappene sitter meget godt på både harde flater som drikkeflasker, matbokser, leker osv samtidig som limet også sitter som støpt tøy og tekstiler. Les gjerne vår artikkel om test av navnelapper

 

Strykefrie navnelapper på klær, tøy og tekstiler

Når du skal feste strykefrie navnelapper på tøy og tekstiler er det viktig at du fester navnelappen på plaggets vaskeanvisningen. Klem navnelappen godt inn i tøyfibrene ved å bruke tommel og pekefinger. Dette er spesielt viktig i hjørnene på navnelappen. Dette gir best resultat. Man bør også vente 12 timer med å vaske plagget etter at navnelappen er festet.

 

Strykefrie navnelapper i sort/hvitt

Våre tradisjonelle klistrelapper i sort/hvit er også produsert på et slitesterkt materiale som sitter bra på alle flater. Materialet er opprinnelig utviklet for å foliere biler, og tåler all slags bruk av aktive barn. Disse navnelappene fikk terningkast 5 da klikk.no testet våre navnelapper i svart/hvit. Les testen her.

 

Hva koster strykefrie navnalapper?

Pris er alltid viktig. Samtidig kan det ofte være greit å bruke 10-20 kroner ekstra for å slippe at navnelappene faller i vask osv. Om du sjekker prisene hos andre leverandører vil du se at vi ligger ca. midt på treet. Vi er ikke billigst, men ikke dyrest heller.

Som et eksempel må du betale 225,- kroner for 120 navnelapper hos en annen stor leverandør, eller 1,88 kroner pr navnelapp. Våre fargelapper koster 179,- for 130 navnelapper, eller 1,35 kroner pr fargelapp. Velger du våre sort/hvitt navnelapper kommer du helt ned i 0,75 kroner pr navnelapp om du velger Familiepakken. Se hele vår prisoversikt.

 

Dersom du har lyst til å teste våre mest solgte strykefrie navnelapper kan du bestille det her ?

1.

Skriv inn tekst

2.

Velg bilde

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr
2.

Velg bilde

3.

Velg bakgrunn

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr

 

Se alle våre navnelapper >>

Ikke la dette bli deg - merk alle eiendeler