1.

Skriv inn tekst

Forhåndsvisning
30mm
13mm
3.

Velg antall

99.00 kr
2.

Velg motiv

  • Aktivitet
  • Alfabet
  • Alle
  • Div
  • Dyr
  • Kjøretøy
  • Natur
  • Topp 20
Klistrelapper i svart / hvitt til merking av klær og eiendeler

Klistrelapper til merking av klær og utstyr

Har du barn som går i barnehage eller på skole? Kanskje du er pårørende til noen som bor på et sykehjem, eller du driver en bedrift med ansatte som har behov for navnelapper til verktøy eller uniformer? Uansett din situasjon; klistrelapper med navn og telefonnummer vil gjøre det enklere for deg å holde kontroll på kostbare eiendeler. 

 

Klistrelapper med kraftig lim

Når du skal sette smarte navnelapper på dine eiendeler er det viktig at du bruker navnelapper med et lim som holder høy kvalitet. Dersom du bruker lapper med dårlig lim er det større sjanse for at den faller av. Smartlapper tilbyr lapper som sitter som støpt til underlaget. Vi har moderne produksjonsutstyr og benytter kun topp kvalitet på materialet.

 

Hva skal du merke?

Hvilket produkt du bør kjøpe avhenger av dine ønsker og hva du skal merke. Noen ønsker helt nøytrale, hvite klistrelapper uten bilde – kun sort tekst. Andre ønsker fargerike klistrelapper med ikon. Dersom du skal merke eiendeler med en hard overflate, f.eks. drikkeflasker, matbokser, verktøy osv kan du velge både de nøytrale hvite eller våre fargerike navnelapper.

 

Merking av klær

Dersom du skal merke klær og tekstiler har vi to anbefalinger. Du kan bruke våre fargerike klistrelapper, eller våre strykelapper. Våre fargerike klistrelapper (som du også kan velge i nøytrale sort/hvit farger) har et meget kraftig lim som sitter godt til tekstiler. Du må da feste klistrelappen på vaskeanvisningen for best heft (slik fester du strykefrie navnelapper på klær). Strykelapper festes til klærne ved bruk av et strykejern. Limet smelter inn i tøyfibrene, og lappen faller aldri av. Dette er en god løsning for permanent merking av f.eks. barneklær og uniformer.

 

Du gjør hverdagen enklere for ansatte i barnehagen og i skolen

Dersom du har barn i barnehage eller skole skal du vite at de ansatte blir veldig glad når du setter klistrelapper på alle klær og personlige eiendeler. Mye tid går med til å lete etter klær og ting som har blitt lagt igjen på feil sted. Dette er tid som kunne blitt brukt sammen med ditt barn. Samtidig reduserer du sjansen for at ting blir borte. Bildet under viser mengden gjenglemt tøy på en skole etter et halvt skoleår. Mesteparten av dette ble gitt til Fretex, og kom aldri tilbake til sin rette eier.

Merkelapper til klær, smart til merking av klær

Se flere navnelapper >>