1. Skriv inn tekst
Flåklypa navnelapper
2. Velg bilde

Kr. 199,- for 132 stk.
Rask og gratis frakt!

Kr 199,- for 132 selvklebende navnelapper
Du mottar 22 stk. av hver navnelapp. Det er totalt 132 selvklebende navnelapper i pakken. Størrelse: 30×13 mm. Gratis frakt!

199,- kr. for 132 stk.
Rask og gratis frakt!
Du mottar 22 stk. navnelapper av av hvert design som du ser over, totalt 132 selvklebende navnelapper. Størrelse 30 x 13 mm. Pris kr. 199,-
 
Flåklypa navnelapper

 

Flåklypa navnelapper

“Sjuogtredve mil nordover, litt øst og oppover, ligger Flåklypa, ei lita fjellbygd under himmelhvelvingen. Sjølberga med både dampysteri og campingplass, lokalavis og egen TV-sender.”

Dette er et av de legendariske sitatene fra den første Flåklypa filmen. Viste du at den kom ut i 1975!. Kan du noen andre Flåklypa sitater? Mest sannsynlig. Fylt med morsomme Flåklypa figurer er filmen en de største suksessene i norsk filmhistorie.

Flåklypa universet byr på så mange originaler og morsomme karakterer. Den sindige sykkelreparatøren Reodor Felgen, Ludvig som er b-menneske og født pessimist og Solan Gundersen som i motsetning til Ludvig er en morgenfugl og født optimist.

Vi er stolte over å kunne tilby Flåklypa navnelapper, som er selvklebende, strykefrie og sitter på alt. Flåklypa navnelapper får du kun her!

Se flere navnelapper >>>