Navnelapper AS er selskapet som eier og driver nettbutikken Smartlapper.no. Selskapet ble etablert av Anders Rolland i 2012, en småbarnspappa som pliktoppfyllende merket alle klær og eiendeler til sine to barn fra de startet i barnehagen. Etter å ha mistet et par dyre Cherrox støvler i barnehagen begynte han å se etter andre måter å merke barneskoene på.

 

Måtte til Australia

Det som var tilgjengelig i Norge falt raskt av og teksten ble fort slitt bort (som altså resulterte i bortkomne Cherrox støvler). Anders endte derfor opp med å kjøpe spesialutviklede og dyre skolapper fra utlandet via internett. Nærmere bestemt fra Australia. Anders mente det måtte være flere enn hans barn som hadde behov for gode skolapper. Slik ble idéen om egenproduksjon av smarte navnelapper unnfanget.

 

Navnelapper som ikke faller av

Det aller viktigste med en god navnelapp er at den ikke faller av og at teksten ikke slites bort. Vi har brukt mye tid og ressurser på å teste mange forskjellige materialer fra ulike leverandører for å finne de  beste løsningene.

 

Smartlapper – nytt og nyttig

Smartlapper er stolt over å være først til å lansere unike, egenutviklede navnelapper til å feste i barnesko. I tillegg er vi glade for å kunne presentere: