Navnelapp test, kan du stole på testene - er de objektive

 

Navnelapper test

Hvert år publiseres ulike navnelapper tester. Ofte er det de samme testene som blir publisert på nytt, og noen nye tester dukker også opp. Men, kan du egentlig stole på resultatene?

Når man leser en test, uansett hva testen omhandler, har man en forventning om objektivitet. Med andre ord, at den eller de som gjennomfører testen ikke har egeninteresse i testresultatet. Dessverre er det ikke alltid enkelt å skille en objektiv test fra et kjøpt testresultat.

Er denne testen sponset?

Dersom en artikkel eller en test er sponset skal dette merkes tydelig. På den måten skal leseren enkelt kunne forstå at det er reklame eller et betalt budskap. Gjerrigknarken.com er en side som formidler gode tilbud og rabattkoder. En side som mange har glede av, oss inkludert. Men, tror du denne testen fra Gjerrigknarken.com er sponset? Smartlapper kom ganske godt ut i testen. Likevel er vi usikre på om dette er en objektiv test man bør stole på. Det er en annonse på toppen av siden for testvinneren, og navnet på testvinneren står nederst på siden som «Tilbyder». Er dette i så fall god merking? Vi kan ikke si noe sikkert, men vi mistenker at denne navnelapper testen er kjøpt og betalt. Dersom dette er riktig mener vi det er direkte villedende, uetisk, juks og dårlig karma.

I forbindelse med testen ble det også laget en video (se under). I denne videoen nærmest advares man mot å bruke Askeladden, som er den største aktøren i det norske markedet. Er dette da en troverdig test? Vi vet ikke svaret, men påpeker kun at man skal lese tester med en viss skepsis.

 

Et annet eksempel som vi finner ganske underholdende er denne testen på velgenklere.no:

Her både både prisen og antallet feil. Men det som scorer høyest på fnise skalaen er at de har et bilde av våre fargerike navnelapper, men i teksten skriver de at: «Du har kun valget mellom svart eller hvite lapper.» Dette er åpenbart ikke en reell eller seriøs test. De tre øverste vinnerne i denne testen har alle en såkaldt affiliate link knyttet til anmeldelsen. Det betyr at velgenklere.no får penger fra disse tre leverandørene dersom du klikker på en av linkene og ender opp med å kjøpe navnelapper fra en av dem. Dette er ikke merket, og er umulig for brukerne å forstå. Dette er for oss bare nok et bevis på at man må lese slike tester med en viss skepsis. 

 

Troverdig test av navnelapper

For å lese troverdige tester av navnelapper må man oppsøke tester som åpenbart er objektive. Forsøk å finn ut hvem som står bak testen, om det kan finnes knytninger mellom tilbyder og testeren og om den som gjennomfører testen følger vær varsom plakaten. Man kan mene hva man vil om norske journalister, men de store norske mediehusene holder en høy etisk standard. Man stoler automatisk mer på undersøkelser som presenteres i f.eks. Aftenposten, VG eller Teknisk Ukeblad i forhold til andre, mindre kjente medieaktører.

 

Test navnelapper på egen hånd

Den aller beste måten å forstå et produkt er gjennom egen erfaring. Kjøp navnelapper fra en aktør du har lyst til å kjøpe fra. Som du tror du kan stole på, eller som en venn eller venninne har anbefalt til deg. Blir du fornøyd er det topp. Hvis ikke kjøper du fra en annen aktør neste gang.

 


 

Vi håper selvfølgelig du finner en leverandør du blir fornøyd med. Du er naturligvis hjertelig velkommen til å teste våre navnelapper. Du kan f.eks. bestille og teste vår desiderte bestselger, Fargerike Navnelapper her, eller se hele vårt utvalg av navnelapper

1.

Skriv inn tekst

2.

Velg bilde

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr
2.

Velg bilde

3.

Velg bakgrunn

4.

Velg antall

130 stk. strykefrie navnelapper179kr
170 stk. strykefrie navnelapper219kr
260 stk. strykefrie navnelapper299kr