> Navnelapper pris

Navnelapper pris og produkter

Navnelapper pris:

  1. Flåklypa navnelapper Nyhet!
  2. Karsten og Petra navnelapper Nyhet!
  3. Troll – kongens hale navnelapper Nyhet!
  4. Fargelapper 
  5. Skolapper sort/hvit
  6. Tradisjonelle navnelapper sort/hvit
  7. Strykelapper sort/hvit

 


Flåklypa navnelapper (bestill

Navnelapper pris, Flaaklypa navnelapper

“Sjuogtredve mil nordover, litt øst og oppover, ligger Flåklypa, ei lita fjellbygd under himmelhvelvingen. Sjølberga med både dampysteri og campingplass, lokalavis og egen TV-sender.” 

Kan du noen andre Flåklypa sitater? Mest sannsynlig. Flåklypa er en de største suksessene i norsk filmhistorie. Flåklypa universet byr på så mange originaler og morsomme karakterer. Den sindige sykkelreparatøren Reodor Felgen, Ludvig som er b-menneske og født pessimist og Solan Gundersen som i motsetning til Ludvig er en morgenfugl og født optimist.

Vi er stolte over å kunne tilby Flåklypa navnelapper, som er selvklebende og strykefrie. Navnelapper pris = 169,- kroner for 132 Flåklypa navnelapper. Ved bruk av Flåklypa navnelapper på klær anbefaler vi at du fester navnelappen på vaskeanvisningen, og venter 12 timer med å vaske plagget.

Flåklypa karakterene

BESTILL FLÅKLYPA NAVNELAPPER


Fargelapper med nye ikoner (bestill)

Navnelapper pris, fargelapper

Våre fargelapper har fått en skikkelig ansiktsløftning. Vi har engasjert en dyktig designer til å tegne og designe 100 nye ikoner som du kan ha på navnelappene. Flere ikoner og bakgrunner kommer.

Fargelappene er selvklebende og strykefrie. Navnelapper pris = 169,- kroner for 132 navnelapper.  Fargelappene tåler vaskemaskin og oppvaskmaskin, og ellers mye “juling” i daglig bruk. Ved bruk av fargelapper på klær anbefaler vi at du fester fargelappen på vaskeanvisningen, og venter 12 timer med å vaske plagget.

Navnelapper pris, eksempler på ikoner

BESTILL FARGELAPPER


Navnelapper i svart/hvit (bestill)
Navnelapper i sort/hvit

Våre tradisjonelle navnelapper i svart/hvit er lagd av slitesterkt materiale som tåler tøff bruk. Materialet brukes faktisk til å foliere biler, så det er laget for å tåle store påkjenninger.

I tillegg til slitesterke strykefrie navnelapper og strykelapper består våre svart/hvit lapper også av egne navnelapper til smart merking av barnesko. Vi kaller dem skolapper. Du kan bestille svart/hvit navnelapper i en av våre “Smarte pakker“, eller kun kjøpe enkeltprodukter.

Navnelapper i sort/hvit

BESTILL NAVNELAPPER I SVART/HVIT 


 

Priser fra kr 99,-. Se prisoversikten her.

Les mer:
Skolapper
Strykefrie navnelapper
Strykelapper
Smarte pakker

Bestill

NYHET:

Vi støtter barn i nød og gir 1 prosent av din bestilling til UNICEF.