> Nyheter > Gratulerer med morsdag

Gratulerer med morsdag

Søndag 8. februar er det morsdag. Morsdagen feires på varierende dato i ulike land, men i Norge feirer vi alltid dagen den andre søndagen i februar. Morsdagen er en hedersdag for alle mødre, hvor mor gjerne blir oppvartet med frokost på sengen, blomster og kake.

Ofte blir det vel likevel slik at det er mor som forbereder frokosten, som baker kake til selve dagen – og som må huske å kjøpe blomster til sin egen mor. Kanskje har det blitt slik at morsdagen ikke er så ulik andre dager? Kanskje er det litt slik som Tilde beskriver det i denne tegneseriestripen:

morsdag

Vi i Smartlapper vil gjerne oppfordre alle fedre der ute til å gjøre litt ekstra stas på mor akkurat denne morsdagen. Det er ikke så vanskelig å servere frokost på senga, og det er heller ikke vanskelig å bake en kake (kjøp gjerne en kakemiks i butikken). Og sist, men ikke minst: Det er ditt ansvar å kjøpe blomster. Både til mor i huset og til din egen mor…

Ha en riktig god morsdag.

 

Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.