Konkurransen er avsluttet

Konkurransen er avsluttet vinnerne er offentliggjort nederst på denne siden (med samtykke fra vinnerne).

 


 

Gå ikke glipp av neste konkurranse

Registrere deg her for å sørge for at du mottar informasjon om fremtidige konkurranser og andre nyheter på e-post: 
Wall of fame

Heldige vinnerne i våre konkurranser:
(Alle navn og bilder er gjengitt med tillatelse fra vinnerne)

Vinner i konkurransen 30. juni 2020

30. juni 2020 gjennomførte vi vår første konkurranse hvor én vinner stakk av med en verdikode med en verdi på 6.000,- kroner, som gir gratis navnelapper i tre år. Og, vinneren  ble: 

Malin Hultqvist

Malin Hultqvist

Malin er lærer, bor i Fredrikstad og er gift med Johan. Sammen har de ei jente som er 2 år gammel og de venter barn nr to i desember. Malin ble med i konkurransen 11. juni, og krysset fingrene for at hun vant. Og, det gjorde hun.

– Dette er jo fantastiske nyheter! Vi bruker navnelapper hele tiden, og med et nytt barn på vei var dette veldig god timeing. 

25. november – rett før Black Friday – i 2020 hadde vi vår største konkurranse noen sinne. Da trakk vi hele tre heldige vinnere som fikk gratis navnelapper i tre år. Dvs, de fikk en verdikode til en verdi av 6.000,- kroner som kan benyttes ved kjøp av navnelapper på Smartlapper. Og, vinnerne ble: 

Kierra Ripman
Kierra bor på Gjøvik, har en gutt på to og et halvt år og er gravid med ei jente som har termin i januar. Vi gratulerer både med den kommende familieforøkelsen og som vinner av gratis navnelapper i tre år!

Siri Beate
Siri Beate ble veldig glad for å vinne. Hun bor i Åsane i Bergen. 

Michelle Angell
Michelle bor i Tromsø og studerer til å bli barnevernspedagog. 

Vi gratulerer alle tre! Vinnerne har mottatt hver sin verdikode som gir dem rett til å bestille navnelapper til en total verdi av kr. 6.000,- de neste tre årene. 

Vi takker alle de 5.646 som deltok i konkurransen.

26. februar kl. 09:00 trakk vi 10 heldige vinnere som vant hvert sitt navnestempel. Vi oppdaterer listen fortløpende etterhvert som vi får vinnernes aksept til å offentliggjøre deres navn her: 

 • Mikael Samuelsen
 • Hanne Geitrheim
 • Susanne Sunde
 • Charlotte klepsvik
 • Silje Marie
 • Laila 
 • Kristine
 • Ikram
 • Camilla
 • Amal

Den heldige vinneren som får 3 år med gratis navnelapper ble Kristine Nordstad Moen!

Kristine ble med i konkurransen 21. juni, og krysset fingrene for at hun skulle vinne. Og det gjorde hun. Kristine forteller at hun bor i Oslo, har et barn og et barn på vei. Denne premien passet derfor helt perfekt. Vi gratulerer ✨

Kathrine Skjølsvik

Kathrine Skjølsvik ble den heldige vinneren av konkurransen om å vinne gratis navnelapper i 3 år. Kathrine bor i Trondheim og har tre barn.

Trekning ble gjort 25. november kl. 12:00, og hun vant en verdikode med en verdi på hele 6.000,- kroner som hun kan bruke til å bestille navnelapper på Smartlapper.no. Kathrine ble veldig glad da hun mottok den hyggelige meldingen. 

«Det forsvinner ting konstant, og til slutt mister man litt oversikt over hva man eier. Derfor er det veldig deilig når noen ringer og har funnet en jakke, eller noe annet. Vi bruker mye navnelapper» 

5. juli 2022 var det 10 heldige vinnere vant hvert sitt gavekort med en verdi på 1.000,- kroner. De heldige vinnerne ble: 

Vinner 1: Caroline Gulliksveen

Vinner 2: Inger Cecilie Vaksdal

Vinner 3: Karoline Oset

Vinner 4: Tine Solberg

Vinner 5: Devin Wade

Vinner 6: Aleksejs Tarasovs

Vinner 7: Bertine Myhre

Vinner 8: Ikke mottatt aksept til offentliggjøring

Vinner 9: Ikke mottatt aksept til offentliggjøring

Vinner 10: Ikke mottatt aksept til offentliggjøring

Det var tre heldige vinnere i konkurransen som ble avsluttet torsdag 24. november. De tre vinnerne vant valgfrie navnelapper for 1.000,- kroner som kan bestilles på smartlapper.no. Og vinnerne ble: 

 • Ida Hanssen
 • Hilde Aalstad
 • Tina Solbakken Eira