Barnehagepakken

kr 269,00

Barnehagepakken består av:
- Sistema matboks (testvinner og BPA-fri)
- Sistema drikkeflaske (bestselger og BPA-fri)
- En refleksvest med morsomt motiv av Vimsen
- En Vimsen refleks til å henge på sekken. 

* Obligatoriske felt

Barnehagepakken består av 4 produkter:

1. Matboks
2. Drikkeflaske
3. Refleksvest
4. Vimsen refleks

Matboks:
Praktisk, testvinnende matboks fra Sistema som er lett  å bruke, lett å rengjøre og helt uten BPA og ftalater. Matboksen har et stort rom i tillegg til to små rom som er perfekte for frukt, bær og grønnsaker. Disse rommene har egen avtagbare lokk, som er veldig praktiske ved rengjøring. Hovedrommet har plass til tre brødskiver. Låsemekanismen er meget god, og den er enkel å bruke - selv for barn. Boksen tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. Matboksen ble testvinner da Familieklubben testet matbokser i august 2017. 

Lengde: 19,7 cm
Bredde: 15,8 cm
Høyde: 6,0 cm

Drikkeflaske:
Dette er en av de mest solgte drikkeflaske i Europa. Drikkeflasken er levert av Sistema, og er BPA-fri og uten ftalater. Flasken rommer 460 ml, og har en meget smart åpne/lukke funksjon. Når tuppen av flasken vris rundt kommer tuten frem. Vi har testet dette på både små og store barn, og den er meget enkel i bruk. OG, den er tett! Lokket er tilsvarende enkelt å ta av og på for påfylling av vann. Flasken kan kjøres i oppvaskmaskin for enkel rengjøring. 

Refleksvest:
Refleksvesten leveres i to forskjellige størrelser. En for barn mellom 2-5 år, og en for barn mellom 6 og 10 år. Refleksvesten er CE og EN godkjent, hvilket betyr at vesten tilfredsstiller kravene myndighetene stiller til refleksvester. Det er viktig at barna har gode refleksvester når mørket faller på!

Vimsen refleks:
Vimsen er vår maskot, og vi har lagd en liten refleks av vår lille venn. Refleksen er ca. 7 cm. høy og er godt egnet til å henge på sekken til ditt barn. På forsiden av refleksen har vi lagt inn et fint bilde av Vimsen, mens på baksiden har vi satt av plass som du kan feste en navnelapp. På denne måten kan du både sørge for at barnet synes i mørket samtidig som eiendeler blir merket med en navnelapp. 

Vi oppfordrer alle til å feste en navnelapp på alle de fire produktene for å unngå å tap av eiendeler :)