> Private: Storkunder > Navnelapper til Idrettslag

Navnelapper til idrettslag

Sportsklær og sportsutstyr koster penger – mange penger faktisk. Og, det er utrolig kjedelig å miste ting som koster mange penger. Trenere, lagledere, oppmenn og andre ildsjeler innen idretten vet også hvor kjedelig det er å bruke tid på å finne rette eier av gjenglemte ting. Det er både mye tid og penger som går tapt på grunn av manglende navnelapper på sportsklær og artikler.

20% rabatt på navnelapper til idrettslag

Smartlapper.no tilbyr 20% rabatt på navnelapper til alle idrettslag i Norge. Når et idrettslag sender en forespørsel til Smartlapper.no mottar idrettslaget en egen, unik rabattkode som idrettslagets medlemmer bruker ved bestilling av navnelapper i nettbutikken www.smartlapper.no. Idrettslaget er selv ansvarlig for å videreformidle rabattkoden til sine medlemmer. Smartlapper.no kan om ønskelig være behjelpelig med å utarbeide et informasjonsskriv.

Det er lett å få rabattkode til ditt idrettslag. Alt du behøver å gjøre er å sende en e-post til kundeservice@smartlapper.no med informasjon om hvilket idrettslag du representerer.

 

 

Tips på facebook

Følg oss på Facebook der vi jevnlig gir deg små tips og inspirasjon.