> Private: Storkunder > Navnelapper til aldershjem og sykehjem

Aldershjem og sykehjem

Våre Smartlapper passer perfekt til merking av klær, sko og andre personlige eiendeler for beboerne på aldershjem og sykehjem. Normalt er det beboernes pårørende som bestiller navnelapper. Disse bestiller på vanlig måte på Smartlapper.no.

Smartlapper.no tilbyr rabatter på navnelapper
Smartlapper.no kan tilby aldershjem rabatter på kjøp av navnelapper. Enten du er pårørende eller jobber ved et aldershjem er du velkommen til å ta kontakt for å få en egen rabattkode som kan videreformidles til alle pårørende. Send  en e-post til kundeservice@smartlapper.no, så behandler vi din forespørsel raskt.

Dersom administrasjonen ved aldershjem eller sykehjem ønsker å bestille navnelapper sentralt, gjøres dette ved å bestille på vanlig måte på Smartlapper.no. Man kan legge ubegrenset antall bestillinger i handlekurven, og betale hele bestillingen  samlet. Skal man bestille mer enn 15 sett med navnelapper tar man kontakt med Smartlapper.no på telefon 21 60 76 16 eller e-post kundeservice@smartlapper.no for å inngå storkundeavtale med rabatt.

Om ønskelig kan Smartlapper.no være behjelpelig med å lage opphengsplakater som kan henges opp på tavler i fellesområder mv.

Bestill

Tips på facebook

Følg oss på Facebook der vi jevnlig gir deg små tips og inspirasjon.


NYHET:

Vi støtter barn i nød og gir 1 prosent av din bestilling til UNICEF.