> Nyheter > Dine, mine, våre… feriedager

Dine, mine, våre… feriedager

Dine, mine, våre... feriedager

Ahhh… ENDELIG! Ferietid, sol, sommer, iskrem og late dager. Renspikket idyll! Med en duggvåt i hånden griller jeg en selvfisket makrell mens kona slapper av på den nye solsengen med en god bok. Eldstemann leker harmonisk på trampolinen til naboen etter en fin dag på Tine fotballskole, mens minsten sutter rolig på en kloss i vogna. Sånn er det hver sommer – ikke sant?

Nei beklager, det er dessverre en illusjon skreddersydd for sosiale medier. Nå kan jeg selvfølgelig kun snakke på egne vegne, men sommeren – eller rettere sagt – planleggingen av  en sommer er ikke bare idyll. Dessverre. Ofte er sommeren fullkommen, og harmonien ligger som et deilig slør over varme sommerdager. Men…

I Norge har barna en lang sommerferie. 8 uker. Det er 8 uker som gjerne skal fylles med sosialt, kreativt og morsomt innhold. Noen utfordringer:

  • Hvordan skal vi dele opp ferien i år?
  • Er det best at du eller jeg er hjemme med barna i uke 28?
  • Når skal besteforeldrene ha ferie, og kan barna være hos dem en uke i august?
  • Skal vi sende barna på en fotballskole i år, eller skal vi forsøke noe nytt i år?
  • Hva skal vennene til barna gjøre, og når er de hjemme?
  • Er barna gamle nok nå til å kunne være litt alene hjemme?
  • Hvordan skal vi å unngå at barna sitter alt for mye med iPad eller Playstation? Og, hva er egentlig alt for mye iPad og Playstation?
  • Og så videre…

Med 5 ferieuker hvert år for kona og meg er det en utfordrende logistikkoppgave med intrikate C-momenter å få den familiære sommerferiekabalen til å gå opp. Men, vi kommer alltid i mål med vennskapet i behold, og barna er som regel storfornøyde med sommerferien.

Min erfaring er at det er ikke nødvendigvis så viktig hva man gjør eller hvor man reiser i sommerferien. Det viktigste er at man faktisk er sammen. Er til stede for barna, snakker sammen, leker og spiller kubb, kort og fotball. Fisker krabber, bader og gjør det man ellers begjærer. Men, det kan altså først skje når planleggingen av sommerferien er et tilbakelagt tema ;-)

Huk av en ting på to-do listen din

Om dine barn skal på fotballskole, eller en annen sommeraktivitet – husk alltid å feste navnelapper på drikkeflasker, matbokser, bananboksen, jakker og ellers alt annet du ikke ønsker å miste. Her kan vi i Smartlapper.no hjelpe deg. Bruker du rabattkoden ”navnelapper” får du nå 10% rabatt ved kjøp av navnelapper.
Klikk her for å lage dine navnelapper.

Om barna ikke skal på sommerskole kan du nyte følelsen av å ha huket av en ting på to-do listen til barnehage- og skolestart allerede nå. Lag dine navnelapper her.

Med det ønsker jeg deg en riktig god sommer, og lykke til med sommerferiekabalen :-)

Hilsen Anders i Smartlapper

Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.