> Smartlapper støtter Unicef

Smartlapper støtter Unicef

Vi i Smartlapper er utrolig stolte av vår nye avtale med UNICEF. Fra og med 2015 gir vi nemlig 1% av hver eneste bestilling til arbeidet med å gi barn en bedre barndom! Da blir det enda enklere for oss – og deg – å gjøre en god gjerning.

Smartlapper støtter Unicef. Bilde fra Hormozgan i Irak.

For hver Familiepakke eller Bestselger vi sender ut, går det penger til Unicef. Selv om du bare etterbestiller klistrelapper, strykelapper eller skolapper, går det penger til Unicef.

Selv om det ikke nødvendigvis blir så mye for hver bestilling, blir det mye når vi summerer alle gavene i løpet av et helt år. Men vi oppfordrer naturligvis alle våre kunder til å gi enda litt mer hvis de har mulighet. Besøk unicef.no for å lese mer om hvordan du blir SMS Livredder, gir en verdensgave eller støtter på andre måter.

Smartlapper gir 1 prosent av hver bestilling til Unicef

Når vi støtter UNICEF, vet vi at pengene når ut til de barna som trenger vår hjelp mest. UNICEF er på plass i over 190 land hvor det er nød, sult, krig eller katastrofer. Hvis du gir 500 kroner eller mer til UNICEF i løpet av et år, får du til og med skattefradrag for gaven din.

Smartlapper støtter Unicef

 

Av: Audun Bringsvor

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.