> Smarte tips > Ofte stilte spørsmål

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her finner du svar på ofte stilte spørsmålene vi mottar til vår kundeservice. Tips oss gjerne hvis det er svar som mangler i oversikten.

 • + Hvordan bruker jeg skolapper?

  • Ta av en gjennomsiktig beskyttelseshinne (som har samme form som skolappen).
  • Fest beskyttelseshinnen over en av skolappene mens skolappen fremdeles sitter på produktarket. Klem ut eventuelle luftbobler.
  • Ta deretter skolappen av produktarket og fest skolappen i hælen på skoen du ønsker å merke. Ta gjerne sålen ut av skoen om mulig. Pass på å klemme limet på skolappen godt ned i sålen. Skolappen har et meget godt lim, og fester til alle slags såler.
  • Se instruksjonsvideo
 • + Hvordan bruker jeg strykelapper?

  • Ta en strykelapp av fra det gjennomsiktige underlaget, og plasser strykelappen på ønsket sted på tekstilet du skal merke. Legg det medfølgende silikonpapiret over strykelappen. (Dersom du mister silikonpapiret kan du bruke vanlig bakepapir, men ikke matpapir).
  • Sett strykejernet ditt på maks temperatur. OBS! Husk å skru av dampen!
  • Press strykejernet over strykelappen med rolige bevegelser i ca. 7-8 sekunder, og ta deretter silikonpapiret forsiktig av. Press gjerne litt med en finger på strykelappen for å presse limet ekstra godt ned i fibrene. MEN, vær varsom – det er varmt. Plagget bør ikke kjøres i vaskemaskinen de første 12 timene.
  • Se instruksjonsvideo
 • + Hvordan bruker jeg klistrelapper?

  • Pass på at gjenstanden du skal feste klistrelappen til er fri for smuss og fett. Merk at nye matbokser ofte har et tynt fettlag utenpå. Vask derfor over med Zalo eller lignende og tørk godt av.
  • Ta av klistrelappen fra arket (det hvite arket), og fest lappen på ønsket sted.
  • Press ut eventuelle luftbobler. Gjenstanden bør ikke kjøres i oppvaskmaskinen de første 12 timene.
  • Se instruksjonsvideo
 • + Når kommer Smartlappene jeg har bestilt?

  Bestiller du innen klokken 14.00 på hverdager, produseres og postlegges Smartlappene dine samme dag. Bestiller du etter klokken 14.00 eller på lørdag, søndag eller helligdag, postlegger vi påfølgende hverdag. Posten skal normalt levere Smartlappene hjem til deg dagen etter postlegging, men erfaringsmessig kan det ta 1-2 dager ekstra noen steder i landet.

 • + Får jeg pengene tilbake dersom jeg ikke er fornøyd?

  Ja, som første leverandør av navnelapper i Norge gir vi pengene tilbake til deg dersom du i løpet av de første 100 dagene etter kjøpet ikke er fornøyd med Smartlappene. Pengene settes i sin helhet inn på samme konto som ble brukt ved betaling av Smartlappene. Smartlapper.no forbeholder seg retten til å be om å få tilsendt restopplaget du har av Smartlapper slik at vi kan undersøke hva som er galt med dine Smartlapper.

 • + Hva er rabattkode?

  En rabattkode er en kode du skriver inn i feltet “rabattkode” i handlevognen i nettbutikken. Dersom du har mottatt en rabattkode betyr du at du får en rabatt på våre Navnelapper. Rabatten kan variere i størrelse og innhold. Rabattkoder brukes i forbindelse med kampanjer, og offentliggjøres blant annet på vår Facebook side og i våre nyhetsbrev. Sørg derfor for å like oss på Facebook for å få med deg gode tilbud.

 • + Kan jeg ha Smartlappene i vaskemaskin / oppvaskmaskin?

  Ja. Våre Smartlapper er av et meget bestandig materiale og tåler røff bruk.
  Strykelappene kan du ha i vaskemaskin og tørketrommel. Du kan også sende plagget til rens uten å være redd for at Smartlappen faller av.
  Klistrelappene kan du ha i oppvaskmaskin, microbølgeovn eller steriliseringsmaskin for babyutstyr. Lappen tåler også å bli kokt i vann.

 • + Kan jeg betale med kort?

  Ja. På Smartlapper.no er betaling med VISA eller Mastercard eneste betalingsmulighet. Vi har ikke faktura som betalingsalternativ. Dette fordi betaling med faktura vil øke kostnadene, og gjøre Smartlappene dyrere for deg. Betalingsløsningen i nettbutikken leveres av DIBS Payment Services som er Skandinavias største leverandør av internett betalingsløsninger.

 • + Er det trygt å handle med kort på internett?

  Ja, det er trygt. DIBS Payment Services er Skandinavias største leverandør av internett betalingsløsninger, og er garantisten for en trygg handel med kort. Når du skal betale for dine varer på Smartlapper.no føres du til en side som ligger på en server hos DIBS. Derfor er det kun DIBS som får tilgang til din kortinformasjon.

 • + Hvordan fester jeg en Smartlapp til regntøy?

  Dersom regntøyet har innvendig for kan du feste en strykelapp på vanlig måte til foret. Vær varsom så du ikke kommer borti gummimaterialet i regntøyet, da det fort kan få skader av varmen fra strykejernet. Dersom regntøyet ikke har innvendig fòr kan du bruke en klistrelapp. Fest da klistrelappen på innsiden eller utsiden av regntøyet. Sørg for grundig rengjøring der du ønsker å feste klistrelappen.

 • + Hvor mye tekst kan jeg skrive på en Smartlapp?

  Du kan skrive opp til 18 tegn (inkludert mellomrom) på hver av de tre linjene. Du kan selv velge om du skal skrive på en, to eller tre linjer. Om du skriver på to linjer vil teksten automatisk midtstilles for et pent resultat. Har ditt barn mange navn eller et langt navn kan du bruke initialer eller skrive navnet over to linjer. For lettere å kunne lese telefonnummeret anbefaler vi at du skriver et mellomrom mellom tallene, f.eks. 12 34 56 78 i stedet for 12345678. Størrelsen på teksten styres automatisk av hvor mye informasjon du skriver på Smartlappen. Dersom du synes teksten blir for liten kan du velge å fjerne motivet på Smartlappen. Da vil teksten automatisk bli litt større.

Tips på facebook

Følg oss på Facebook der vi jevnlig gir deg små tips og inspirasjon.


NYHET:

Vi støtter barn i nød og gir 1 prosent av din bestilling til UNICEF.