> Smarte fordeler

SMARTE FORDELER

Vi spanderer porto

Smartlapper.no har valgt å inkludere alle avgifter, slik som porto, administrasjonsgebyr osv i prisen. Vi synes det er fryktelig irriterende å oppdage at prisen går opp med 20-30 kroner ekstra når du kommer til betalingsdelen i en nettbutikk. Når vi sier at et produktet koster 99 kroner her på Smartlapper.no, ja, så er det 99 kroner du skal betale for varen.

Rask levering

Smartlapper.no tilbyr rask levering. Bestiller du innen klokken 14.00 på hverdager, produserer og postlegger vi Smartlappene dine samme dag. Bestiller du etter klokken 14.00 eller på lørdag, søndag eller helligdag, postlegger vi påfølgende hverdag. Posten skal normalt levere Smartlappene hjem til deg dagen etter postlegging, men erfaringsmessig kan det ta 1-2 dager ekstra noen steder i landet.

Navnelapp garanti

Smartlapper.no tilbyr markedets beste navnelapp garanti. Vi er så tilfreds med våre navnelapper at vi som eneste leverandør av navnelapper i Norge gir følgende garanti:

Hvis du ikke er 100 % fornøyd med navnelappene, gir vi deg pengene tilbake. Alt du trenger å gjøre, er å gi oss beskjed innen 100 dager etter kjøpet.

Garantien er helt ubetinget. Selv om årsaken til at du er misfornøyd er at du selv har skrevet feil da du bestilte navnelappene, får du pengene tilbake. Eller nye navnelapper, hvis du heller vil ha det. Du bestemmer!

Her kan du lese mer om garantien og hvordan du ber om å få pengene tilbake.

 

Bestill

Tips på facebook

Følg oss på Facebook der vi jevnlig gir deg små tips og inspirasjon.


NYHET:

Vi støtter barn i nød og gir 1 prosent av din bestilling til UNICEF.