> Smarte fordeler

SMARTE FORDELER

Smarte fordeler

Vi spanderer porto

Vi spanderer porto

Smartlapper.no spandere porto og gebyr

Vi synes det er fryktelig irriterende å oppdage at prisen går opp 20-30 kroner når du kommer til betalingen i en nettbutikk. Når vi sier at et produktet koster 99 kroner her på Smartlapper.no, ja, så er det 99 kroner du skal betale for varen.

Rask levering

Rask levering

Rask levering fra Smartlapper.no

Rask levering er viktig, og derfor produserer og sender vi din bestilling samme dag som du bestiller dersom du bestiller før klokken 14.00 på hverdager. Bestiller du etter klokken 14.00, i helgen eller på en helligdag sender vi pakken neste hverdag.

Navnelapper sendes med ordinær post uten sporing. Posten skal normalt levere dine navnelapper hjem til deg dagen etter sendte dem med Posten. Erfaringsmessig kan det ta 1-2 dager ekstra noen steder i landet.

Om du kjøper produkter som sendes i en eske (f.eks. matboks, drikkeflaske eller lignende) leveres pakken hjem til deg med Helt Hjem Netthandel. Da får du tilsendt en sporingskode som gjør at du kan følge med på hvor pakken er til enhver tid.

Lenger leveringstid i kampanjer med gratis navnelapper.
I kampanjeperioder tilbyr Smartlapper.no gratis navnelapper i samarbeid med Familieklubben.no. I slike kampanjeperioder produserer vi milioner av navnelapper på relativt kort tid, og leveringstiden på gratis navnelapper vil være lenger enn normalt. Men, betalte ordre leveres som normalt.

Navnelapp garanti

Navnelapp garanti

Markedets beste navnelapp garanti

Vi er så tilfreds med våre navnelapper at vi som eneste leverandør av navnelapper i Norge gir følgende garanti:

Hvis du ikke er 100 % fornøyd med navnelappene, gir vi deg pengene tilbake. Alt du trenger å gjøre, er å gi oss beskjed innen 100 dager etter kjøpet.

Garantien er helt ubetinget. Selv om årsaken til at du er misfornøyd er at du selv har skrevet feil da du bestilte navnelappene, får du pengene tilbake. Eller nye navnelapper, hvis du heller vil ha det. Du bestemmer!

Med vår navnelapp garanti er det absolutt ingen risiko å teste oss som leverandør av navnelapper, dersom du ikke har kjøpt fra oss før. Vi ønsker deg velkommen som kunde, og håper du blir like fornøyd som reven ;-)

Her kan du lese mer om garantien og hvordan du ber om å få pengene tilbake.

Bestill

Tips på facebook

Følg oss på Facebook der vi jevnlig gir deg små tips og inspirasjon.


NYHET:

Vi støtter barn i nød og gir 1 prosent av din bestilling til UNICEF.