> Nyheter > Småbarnsforeldre: 5 ting vi digger akkurat nå

Småbarnsforeldre: 5 ting vi digger akkurat nå

Idebank for småbarnsforeldre er en nettportal med fokus på aktiviteter, arrangement, produkter og annet som kan bidra til å gjøre det lettere, bedre, mer morsomt å være en småbarnsfamilie.

Idebank for småbarnsforeldre

Vi er stolte av at skolapper fra smartlapper.no får en plass på topp 5 når smabarnsforeldre.no oppsummerer de 5 kuleste produktene for småbarnsforeldre akkurat nå. – Da jeg oppdaget disse, satt jeg og klappet for meg selv, er attesten skolappene våre fikk.

Skolapper er navnelapper som passer perfekt i små barnesko (og voksensko), og har en beskyttende hinne som gjør at de tåler det utfordrende klimaet vi ofte finner i skoene våre.

småbarnsforeldre anbefaler våre skolapper

 

Av: Audun Bringsvor

 

Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.