> Send en sommerhilsen til barnehagen

Send en sommerhilsen til barnehagen

Snart er sommerferien over og barnehager over hele landet åpner portene for både gamle og nye barn. Har du lyst til å sende en hyggelig sommerhilsen til din barnehage, spanderer vi en liten gave til barnehagen for deg!

Send en sommerhilsen til barnehagen i sommer

Klikk her for å sende en sommerhilsen til barnehagen.

Hver dag produserer og sender vi navnelapper til foreldre over hele landet. Hvis du er flink til å merke barnas klær, leker og andre eiendeler, er sannsynligheten mye større for at du får det tilbake om barnet glemmer det igjen et sted. For de som jobber i barnehagne er navnelapper enda viktigere – tenk hvor mye vanskeligere det er å rydde ting på plass i garderoben hvis de må gjette hvem som eier hva hele tiden…

Vis barnehagen at du bryr deg!

Har du lyst å vise barnehagen at du setter pris på alt de gjør for deg og barnet ditt, må du først og fremst bestille navnelapper i god tid før barnehagen åpner igjen slik at du rekker å merke alle de nye sommerklærne før barnehagestart. Husk også å merke matboks, termos, kosebamse – og ikke minst sko og sandaler.

Les mer: Visste du at Smartlapper.no støtter UNICEF hver gang du handler?

Har du lyst til å gjøre noe mer for barnehagen, kan du sende en sommerhilsen gjennom oss. Da spanderer vi 40 navnelapper med barnehagens navn, som vi produserer og sender til barnehagen sammen med din hilsen.

Klikk her for å sende en sommerhilsen til barnehagen din (sammen med 40 gratis navnelapper).

Takk for at du bryr deg om barnehagen.

 

Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.