> Nyheter > Navnelapper til skole, SFO og barnehage

Navnelapper til skole, SFO og barnehage

Snart er sommerferien over og hverdagen tilbake. Vi skal tilbake til jobb, og ungene skal kanskje på skole, SFO eller barnehage. Uansett om du gleder eller gruer deg, er det lurt å ordne et par smarte ting før den første dagen på SFO eller i barnehage.

navnelapper til skole, strykefrie navnelapper   navnelapper til skole, skolapper

Hver august kommer en blanding av gamle og nye barn til SFO og barnehager over hele landet. Dermed fylles også garderobene opp av sko, jakker, klær, skiftetøy og kosebamser. Noen har fortsatt navnelapper fra i fjor, men nye ting fra sommeren er sikkert ikke navnet enda. Hvordan skal de voksne i barnehagen vite hvor den røde T-skjorten, de blå støvlene eller den lille bamsen hører hjemme?

Ikke vent til barnehagen må sende purremail om navnelapper

Hvis du bestiller navnelapper til klær, sko og leker allerede nå, kan du merke alt barna skal ha med i skole og barnehage FØR første skoledag. Det tar ikke mer tid å gjøre det nå, men det betyr at de voksne i barnehagen kan bruke mer tid på å ta seg av barna og mindre tid på rydding i garderoben. Og så er sjansen større for at ditt barn finner nye, tørre bukser eller bamsen sin når hun trenger det.

Klistrelapper

De slitesterke og solide klistrelappene er vårt mest populære produkt. De sitter godt på alle harde flater, for eksempel termoser og matbokser, og tåler vask. Klistrelappene er egentlig ikke ment til merking av tøy, selv om mange synes klistrelapper er enklere å bruke enn strykelapper. Vår erfaring er at klistrelapper sitter ganske godt på tøy, særlig om du fester dem på vaskeanvisningen eller områder med tettvevd tøy, men at du må belage deg på å erstatte navnelappene av og til etter mange runder i vaskemaskinen. Les mer om våre navnelapper til harde flater.

Strykelapper

Det spesialutviklede limet på strykelappene gjør at de sitter perfekt på alle slags klær, også etter utallige vask i vaskemaskinen. Når du skal feste strykelappene, bruker du et strykejern for å varme limet slik at det fester seg optimalt til fibrene i tøyet. Det er viktig at du bruker et beskyttelsespapir (følger alltid med når du kjøper navnelapper fra Smartlapper.no) mellom strykejernet og navnelapp/plagg. Mange bruker også en rettetang for å feste strykelapper på klær. Les mer om våre navnelapper til klær og tekstiler.

Skolapper

Smartlapper har utviklet noen helt unike skolapper som passer perfekt i både små barnesko, støvler, cherrox –  og sko for voksne. For at navnelappene skal tåle de tøffe forholdene det ofte er i et par sko, får du med en egen beskyttelsesfilm som festes over skolappene og sørger for at tekst og motiv ikke slites vekk. Les mer om våre navnelapper til alle slags sko.

Smartlapper gir 1 prosent av hver bestilling til Unicef

Husk også at Smartlapper støtter UNICEF og deres viktige arbeid for barns rettigheter og oppvekstvilkår over hele verden. Gjennom vårt samarbeid med UNICEF har vi lovt å gi 1 prosent av vår omsetning til UNICEF hvert år. Det betyr at du også støtter UNICEF med en prosent av din neste bestilling av navnelapper fra oss.

 

 

Av: Audun Bringsvor

 

Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.