> Navnelapper pris > Skolapper

SKOLAPPER (bestill)

Skolapper som navnelapper

Vi er stolt av å være den første leverandøren av skolapper i Norge.

Skolapper er rett og slett geniale navnelapper som småbarnsforeldre bør ha. Lappene er formet slik at de passer perfekt i hælen på sko og støvler. Skolappene leveres med en tynn, gjennomsiktig beskyttelsesfilm som sørger for at tekst og motiv aldri slites vekk.

Våre skolapper har gjort hverdagen enklere for tusenvis av småbarnsforeldre og barnehageansatte rundt om i landet. Når barn kommer inn etter å ha lekt ute, sparker de gjerne av seg skoene i en stor haug. Det er ikke alltid lett å finne ut hvilke sko som tilhører hvilket barn. Med skolapper unngår du forveksling eller tap av sko.

Våre skolapper har et kraftig lim som sitter godt i alle slags sko, selv i varme, våte vintersko og i gummistøvler med tykke ullsåler.

Skolappene er 30 x 24 mm store og formet som en halvmåne. Det betyr at de passer godt både i voksne sko og i små barnesko. Velg et av våre mange morsomme motiver og skriv inntil tre linjer tekst.

Vi håper naturligvis du ønsker å kjøpe våre skolapper, og vi ønsker deg velkommen som kunde. I tillegg til navnelapper med god kvalitet kan vi også tilby:

  • 100% fornøyd garanti – fornøyd, eller pengene tilbake
  • Rask levering. Bestillinger foretatt før kl. 13:00 på hverdager postlegges samme dag
  • Gratis frakt
  • 1% av din bestilling sender vi videre til UNICEF. Les mer

 

Bestill