> Nyheter > Navnelapper til klær

Navnelapper til klær

Navnelapper til klær

Barn er barn. Sånn er det bare. Og barn er bedre til å leke enn til å rydde. Sånn er det bare. Derfor er det viktig å merke klær, leker og andre eiendeler med navnelapper, slik at barna kan få lov til å være barn.

Det er ikke så lett å være barn. Hvordan skal du få tid til å henge klærne fint på plass i garderobeskapet, når de andre barna allerede er godt i gang med vannkrig i sølepytten utenfor? Dessuten er jo alle klærne nesten helt like – heldigvis er mamma og pappa veldig flinke til å kjenne igjen akkurat mine klær når de leter gjennom garderoben (og resten av barnehagen) ved henting hver dag …

Navnelapper klær - barn elsker å leke i vann.

Løsningen er navnelapper til klær

Heldigvis finnes det en løsning som verken er dyr eller vanskelig. Navnelapper til klær gjør det lett å merke alt tøyet til dine barn, slik at det er lett å finne igjen. De ansatte i barnehagen setter også pris på navnede klær. Kanskje er det til og med slik at en navnet genser lettere havner på riktig sted i garderoben, slik at du slipper å lete i haugen med våte klær som ingen vet hvem som eier?

Les mer: Navnelapper og barnehage

 

Det er ikke bare navnelapper til klær du må ha. De voksne i barnehagen er svært takknemlige hvis du også merker alt av leker, matbokser, termoser og annet utstyr. Det finnes strykelapper til merking av klær og egne strykefrie navnelapper til merking av ting.

Hos Smartlapper får du også egne skolapper som er spesialutviklet for merking av sko. Sko er gjerne noe av det som er mest irriterende å miste, og det er unødvendig å måtte kjøpe nye cherrox eller sko bare fordi ingen visste hvem som eide dem.

Vær ute i god tid

Erfaringsmessig er det mye som skjer og mange ting å huske på i forbindelse med barnehagestart. Derfor er det ofte lurt å kjøpe navnelapper til klær i god tid. Heldigvis er det lett å designe sine egne navnelapper, og de fleste leverandører kan levere i løpet av et par dager (inklusive postgang). På Smartlapper.no kan du designe dine egen strykelapper, strykefrie navnelapper eller skolapper. De fleste velger likevel en av de smarte pakketilbudene som inneholder en miks av ulike navnelapper. Her garanterer vi levering samme dag ved bestilling før kl. 14.00.

Les også ekspertens 10 beste tips til barnehagestart, så er du godt forberedt.

 

Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.