> Nyheter > Navnelapper til barnehagestart

Navnelapper til barnehagestart

Navnelapper til barnehagestart (bestill)

Nå nærmer det seg barnehagestart, og det er viktig at du husker navnelapper til barnehagestart – sett navnelapper på alle eiendelene til ditt barn.

Bestill

Navnelapper til barnehagestart

De fleste mammaer og pappaer gruer seg til å levere barna i barnehagen på høsten – spesielt om det er ditt første barn som nå skal starte i barnehage. Det er helt normalt, og helt greit. For å gjøre oppstarten så enkel som mulig er det lurt å være godt forberedt. Les gjerne ekspertenes 10 beste tips til barnehagestart – den er nyttig. 

De fleste barnehager forventer at alle eiendelene til ditt barn er merket med navnelapper til barnehagestart. Derfor er det lurt å kjøpe navnelapper i god tid, og å ta en økt hvor du merker alle eiendeler med navnelapper. 

Smartlapper.no selger tre forskjellige typer navnelapper. Strykefrie navnelapper til å feste på harde flater som matbokser, termoser osv. Strykelapper for permanent merking av tøy og tekstiler og skolapper for godt synlig og varig merking av barnesko.

Navnelapper til barnehagestart

Vi selger ulike produktpakker som dekker ulike behov. Selv om vår pakke Bestselgeren er vår mest solgte pakke, vil vi likevel anbefale deg å kjøpe Familiepakken i forbindelse med barnehagestart.

Familiepakken innholder hele 126 klistrelapper, 126 strykelapper og 12 skolapper. Det store antallet kommer godt med – det er mye som skal merkes. Familiepakken koster kr. 198,- kroner, det vil si kun kr. 0,75 pr navnelapp. Bestill nå!

I tillegg til mange morsomme motiver du kan velge blant, har vi (som eneste leverandør) en betingelsesløs 100% fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd med våre navnelapper får du pengene tilbake. 

Fortsatt god sommer, og lykke til med barnehagestart! Og du, husk å bestille navnelapper :-)

Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.