> Nyheter > Lett å kjøpe navnelapper

Lett å kjøpe navnelapper

En undersøkelse utført av SurveyMonkey for Smartlapper.no viser at det er lett å kjøpe navnelapper fra Smartlapper.no. Hele 95 av 100 respondenter svarer at det var lett som en plett å bestille sine navnelapper.

Lett å kjøpe navnelapper

For oss i Smartlapper er det viktig at det er lett kjøpe navnelapper via nettløsningen vår, sier daglig leder Anders Rolland. Derfor har vi utviklet en løsning som fungerer utmerket på både PC, mac, nettbrett og mobil. Vi har også utviklet en løsning som gjør det mulig å betale med kredittkort uten for mye frem og tilbake med kodebrikker og BankID.

95 av 100 mener det er lett å kjøpe navnelapper

Derfor er vi svært glade for at hele 95 av 100 respondenter svarer at det er lett å kjøpe navnelapper hos oss. Det viser at vår satsing på en brukervennlig og enkel nettbutikk har vært en suksess, sier en fornøyd Anders Rolland. Vi har også mottatt mange gode innspill fra de som deltok i undersøkelsen. Noen er så fornøyde med skolappene at de ønsker flere skolapper i hver pakke. Andre har forslag til nye symboler. Noen ønsker seg større smartlapper til merking av for eksempel akebrett og sykler. Vi takker for alle forslagene og lover å ta hvert eneste forslag med oss videre.

Fornøyd også etter handelen

Det er ikke bare nettbutikken som er viktig for å få fornøyde kunder, understreker Anders Rolland. Vi må også sørge for å levere raskt og at navnelappene er av den aller beste kvalitet. Derfor produserer og sender vi alltid navnelappene samme dag ved bestilling før kl. 14.00 på hverdager. Og vi spanderer alltid frakten på kundene våre, slik at de kan stole på at det ikke dukker opp noen overraskende ekstrakostnader som porto eller administrasjonsgebyr på regningen.

Og skulle det mot formodning være noe i veien med navnelappene du mottar i posten – selv om det er du selv som har stavet navnet feil da du bestilte lapper – kan du stole på vår unike 100 % fornøyd-garanti som gir deg pengene tilbake eller ny levering.

Lett å kjøpe navnelapper

 

Av: Audun Bringsvor

 

 

Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.

NYHET:

Vi støtter barn i nød og gir 1 prosent av din bestilling til UNICEF.