> Kundeservice > Om Smartlapper

OM SMARTLAPPER

Navnelapper AS ble etablert av Anders Rolland i 2012, en småbarnspappa som pliktoppfyllende merket alle klær og eiendeler til sine to barn fra de startet i barnehagen. Etter å ha mistet et par dyre Cherrox støvler i barnehagen begynte han å se etter andre måter å merke barneskoene på.

Måtte til Australia

Det som var tilgjengelig i Norge falt raskt av og teksten ble fort slitt bort (som altså resulterte i bortkomne Cherrox støvler). Anders endte derfor opp med å kjøpe spesialutviklede og dyre skolapper fra utlandet via internett. Nærmere bestemt fra Australia. Anders mente det måtte være flere enn hans barn som hadde behov for gode skolapper. Slik ble idéen om egenproduksjon av navnelapper unnfanget.

Hva er Smartlapper?

Smartlapper er smarte navnelapper for merking av alt til barna. Klær, tekstiler, matbokser, termoser, leker, ski- og skistaver, rumpeakebrett, bøker, redningsvester osv osv.

Smartlapper faller ikke av

Det aller viktigste med en god navnelapp er at den ikke faller av og at teksten ikke slites bort. Vi har brukt mye tid og ressurser på å teste mange forskjellige materialer fra ulike leverandører for å finne den optimale løsningen.

Smartlapper – nytt og nyttig

Smartlapper er stolt over å være først til å lansere unike, egenutviklede navnelapper til å feste i barnesko. Her kan du lese mer om de ulike produktene. I tillegg er vi glade for å kunne presentere:

Tips på facebook

Følg oss på Facebook der vi jevnlig gir deg små tips og inspirasjon.


NYHET:

Vi støtter barn i nød og gir 1 prosent av din bestilling til UNICEF.