> Vil du ha 100,- kroner i rabatt på Zalando.no?

Vil du ha 100,- kroner i rabatt på Zalando.no?

I samarbeid med Zalando.no er vi glad for å kunne gi deg 100,- kroner i rabatt på din neste bestilling på Zalando.no. Alle som kjøper våre navnelapper får en unik rabattkode i konvolutten sammen med våre navnelapper. Tilbudet er tidsbegrenset, så det er ingen grunn til å vente – bestill nå.

Zalando tilbyr et bredt utvalg av moteriktige klær- og sko. Hos Zalando finner du ikke bare store internasjonale merker som Converse, Filippa K, Nike og Gant, men også eksklusive merker som ofte er vanskelig å finne i vanlige butikker. Zalando har gratis frakt og retur.

Les hvordan du kan få 100 kroner i rabatt på din neste bestilling fra Zalando

Betingelser
Gavekortet må benyttes på zalando.no senest 20.03.2016, og gir 100 kroner i rabatt på ordre over 750 kroner. Rabattkoden angis i kassen, og er gyldig for ett kjøp per kunde. Enkelte merker og produkter kan være ekskludert, og rabatten er heller ikke gyldig i kombinasjon med ander koder, kuponger eller rabatter. Rabattkoden kan ikke benyttes til å kjøpe Zalando gavekort, og har ingen kontantverdi.

Tilbudet gjelder så lenge beholdningen av rabattkoder rekker.

Motta din rabattkode -> bestill navnelapper nå 

Gavekort-Zalando2

Akkurat nå ligger et slikt kort på lageret vårt og venter på deg. Bestill

Del gjerne tilbudet med dine venner på Facebook :-)

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Gratis frakt
Hos oss betaler du ingenting for porto eller frakt, uansett hvor mange navnelapper du bestiller. Prisen du ser på nettsiden er prisen du faktisk betaler for våre navnelapper. Smart, ikke sant?
Rask levering
Når du bestiller navnelapper, har du sikkert tenkt å merke noe med en gang. Derfor lover vi at alle navnelapper som er bestilt før kl. 14.00 blir sendt fra oss samme dag.
100% fornøyd
Det er klart at du skal bli fornøyd med våre navnelapper. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Enkelt og greit.