Navnelapper og merkelapper

Foreldre med barn i barnehage kjenner behovet for å merke ting. Votter forsvinner, gensere blir forlagt og matbokser er stadig borte når minstemann skal hentes. Da blir livet langt enklere når alt er skikkelig merket.

Smartlapper fikk terningkast fem i foreldre.no sin navnelapp-test. Våre navnelapper er robuste og tåler mange vask, uansett om de klistres eller strykes på plagg.

Navnelapper for alle

Navnelapper er ikke bare for barnehagebarn, selv om det er greit å få navn på dyre utedresser og vinterstøvler. Hva med de større barna, som glemmer igjen mobiltelefoner og nettbrett hos vennene sine?

La oss heller ikke glemme de voksne. Fikk du noen gang tilbake den hammeren du lånte til naboen i fjor? Eller hva med sagen som en bekjent fikk bruke da han pusset opp huset?

Navnelapper er en billig forsikring og påminnelse om å få tilbake tingene dine.

Strykefrie navnelapper

Mange ønsker å merke eiendelene sine med navnelapper uten å måtte finne frem strykejernet. Smartlapper tilbyr strykefrie navnelapper både med mange fine farger, og i sort/hvit. Vi har også satt sammen en egen strykefri pakke bestående av sort/hvit lapper der du får 126 navnelapper og 12 skolapper til kun 149,- kroner.

Strykemerker

Strykemerker holder i årevis. Varmen fra strykejernet gjør at limet på navnelappen smelter og fester seg inn i fibrene til klærne. Du får ikke noen bedre sammenføyning enn det. Er spesielt godt egnet som merkelapper til klær.

Strykelapper er navnelapper til under 100 kroner!

Skolapper

Sko stiller helt spesielle krav til navnelappene. Det er et røft miljø der inne i skoene, med trykk, gnisninger og fukt. Ordinære papirlapper må gi tapt under slike forhold. Vi er den eneste leverandøren i Norge som har tatt tak i denne utfordringen, og kan tilby navnelapper som er spesialtilpasset sko.

Fasongen på navnelappene passer perfekt inn i hælen på enhver barnesko. Hemmeligheten bak den langlivede navnelappen er gjennomsiktig beskyttelsesfilm over merkelappen. Resultatet er en navnelapp som tåler å bli tråkket på, selv i gjennombløte barnestøvler.

Merkelapper av høy kvalitet

Selv etter titalls vask holder våre navnelapper seg like fine. Det er fordi vi setter kvalitet like høyt som lave priser. Når det gjelder navnelapper kan du faktisk få både i pose og sekk.

Gratis frakt

Du behøver ikke å vente til at du skal fullføre kjøpet med å finne ut av fraktprisen. Den er nemlig allerede inkludert i prisen. Kostnaden per pakke med navnelapper er alt du trenger å tenke på.

Rask levering

Nevnte vi at navnelappene blir levert på rekordtid? Hvis du bestiller før klokken 14 sendes pakken allerede samme dag.

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg! Send en e-post til kundeservice@smartlapper.no hvis du har noen spørsmål. Hastesaker behandles mest effektivt på telefon 66 90 69 66.