> Aktuelt

Aktuelt

Smartlapper på Facebook

Visste du at Smartlapper.no har sin egen side på Facebook? Her legger vi ut tips og informasjon – og ikke minst gode tilbud. Klikk deg inn på facebook.com/Smartlapper og klikk på liker, så går du ikke glipp av det neste supertilbudet vårt.

Klassiske navnelapper, strykefri pakke (BESTILL)

Klassiske navnelapper, Strykefri pakke

Vi har fått henvendelser fra kunder som etterspør flere klistrelapper og færre strykelapper. Derfor tilbyr vi en egen STRYKEFRI PAKKE. Nå får du 126 klassiske navnelapper i sort/hvit og 12 skolapper for kun 149,- kroner. Bestill

Mange synes det er mye jobb å stryke navnelapper på alt av tøy, særlig når du bare skal merke én ny genser eller T-skjorte. Da er det veldig mye enklere å bare feste strykefrie navnelapper på plagget.

Når du bruker klistrelapper på tøy, anbefaler vi å feste dem på vaskeanvisningen eller annet tettvevd tekstil. Press hele klistrelappen godt inn i tekstilet (spesielt hjørnene er viktige). For best mulig varighet bør du vente i 12 timer før du vasker plagget. Sjekk tøyet med jevne mellomrom, og ha navnelapper lett tilgjengelig slik at du kan erstatte de som eventuelt faller av. Vi anbefaler også at du har noen strykelapper som du bruker på klær du er spesielt glad i.

OBS! Strykelapper har den beste holdbarheten på tøy og tekstiler og tåler vask etter vask i vaskemaskinen. Strykelappene har et spesielt lim som trenger inn i tøyfibrene. Bruker du klistrelapper på tøy, må du regne med at klistrelappen kan falle av etter en tids bruk.

Hører du til blant dem som bruker mer klistrelapper enn strykelapper – og kanskje synes det er greit å måtte erstatte navnelappene en gang i blant – er våre klassiske navnelapper og en strykefri pakke noe for deg. Pakken koster kun 149 kroner. Bestilles her!

Bestill

Tips på facebook

Følg oss på Facebook der vi jevnlig gir deg små tips og inspirasjon.