> Aktuelt

Aktuelt

Strykefri pakke (bestill)

Strykefri pakke

Vi har fått mange henvendelser fra kunder som etterspør flere klistrelapper og færre strykelapper. Derfor lanserer vi en egen STRYKEFRI PAKKE. Her får du 126 klassiske selvklebende navnelapper i sort/hvit samt 12 skolapper.

Mange synes det er mye jobb å stryke navnelapper på alt av tøy, særlig når du bare skal merke én ny genser eller T-skjorte. Da er det veldig mye enklere å bare feste en klistrelapp på det nye plagget.

OBS! Strykelapper har den beste holdbarheten på tøy og tekstiler og tåler vask etter vask i vaskemaskinen. Strykelappene har et spesielt lim som trenger inn i tøyfibrene. Når du bruker klistrelapper på tøy, må du regne med at klistrelappen kan falle av etter en tids bruk. Bruker du klistrelapper på tøy, anbefaler vi å feste dem på vaskeanvisningen eller annet tettvevd tekstil. Press hele klistrelappen godt inn i tekstilet (spesielt hjørnene er viktige). For best mulig varighet bør du vente i 12 timer før du vasker plagget. Sjekk tøyet med jevne mellomrom, og ha navnelapper lett tilgjengelig slik at du kan erstatte de som eventuelt faller av. Vi anbefaler også at du har noen strykelapper som du bruker på klær du er spesielt glad i.

Hører du til blant dem som bruker mer klistrelapper enn strykelapper – og kanskje synes det er greit å måtte erstatte navnelappene en gang i blant – er strykefri pakke noe for deg. For bare 149 kroner får du nå en smart pakke med 126 klistrelapper og 12 skolapper.

Smartlapper på Facebook

Visste du at Smartlapper.no har sin egen side på Facebook? Her legger vi ut tips og informasjon – og ikke minst gode tilbud. Klikk deg inn på facebook.com/Smartlapper og klikk på liker, så går du ikke glipp av det neste supertilbudet vårt.

Bestill

Tips på facebook

Følg oss på Facebook der vi jevnlig gir deg små tips og inspirasjon.